Fotograf Roman Nieć, znáte ho?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s tímto panem fotografem? Díky :)
Odpovědět
Taky by mě zajímaly reference...nikde jsem žádné nenašla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobry den, na svatbe jsme tohoto fotografa meli a byli jsme zklamani. Bohuzel, cena fotografa neni adekvatni kvalite prace. Nespolupracoval,bez napadu a ochoty. Nedodrzel terminy a po urgovani velice arogantni. Za nas uz nikdy. Fotky, ktere zde mam jsou foceny tchanem.
Odpovědět
Dobrý den, Chtěl bych reagovat na nařčení této nevěsty. Nevěsta si v průběhu svatby na nic nestěžovala. Místo focení jsem jen doporučil a navrh, že můžeme fotit v přilehlém parku ve kterém jsem fotil i předchozí svatby. S tím oba novomanželé souhlasili a odmítám, že bych nechtěl fotit kdekoliv jinde. Jediná reklamace ze strany nevěsty byla, že jsem se zpozdil s odevzdáním fotek o 10 dnů. Reagoval jsem tak, že jsem se omluvil a že navrhnu adekvátní kompenzaci. Poslední roky používám filtr, který dá fotkám „brandy“ nádech. Rozumím, že se někomu nemusí líbit (zatím se všem líbil), ale stačí přece na to upozornit a já bych zvolil jiný nebo žádný filtr. Je to jen softwarová úprava, která jde změnit. Nebýt mých kolegů, kteří mě upozornili na toto nařčení na beremese, tak jsem o tomto problému ani nevěděl. Přece, když se někomu něco nelíbí, tak by měl nejdřív toto oznámit, aby se věci které se nevěstě nelíbí daly napravit. Ohledně mé invence se nebudu zde rozepisovat. Odevzdal jsem práci v obdobném stylu v jakém fotím několik let a kterým se prezentuji. Nerozumím reakci této nevěsty, která místo aby mě dala vědět si stěžuje na webu. Nebráním se domluvit na úpravě odevzdané práce, ale musí mě o tom někdo informovat. Vždy se snažím udělat vše podle přání klientů a je mi líto a nerozumím proč tady píše, že jsem byl arogantní. Roman Nieč
Odpovědět
Profilova fotka
januliin Hanobit někoho veřejně, aniž by nejdříve proběhla řádná reklamace či domluva, je to nejprimitivnější. Toto není korektní jednání, ale bohužel ... zákazníkovi vždy prominuto a dodavatel odchází s cejchem záškodníka a veřejného nepřítele. Chápu, že ne vždy jsou obě strany tak sehrané, aby došlo ke 100% spokojenosti, ale nutné je vše řešit hned, když se mi něco nezdá, nejlépe osobně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?