Fotograf okres Ústí nad Orlicí

Profilova fotka
Ahoj, můžete mi doporučit dobrého fotografa v okolí Žamberk, Letohrad, Kostelec nad Orlicí, atd..? A kolik jste za něj platili? Svatba bude 8.7.2017. Děkuji :-)
Odpovědět
Ywonn nebo Pavlína Kubíčková, cenu bohužel nevím, ale jsou skvělé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita Děkuji. Nad paní Kubíčkovou jsem uvažovala. Pak ještě nad panem Vackem, který chce 11tis.+doprava, to už je dost peněz. Ywonn jem napsala, tak uvidím, fotky má hezké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kate600 Ywonn patří mezi špičku- má stoprocentně plno až do podzima a navíc je dražší, než Vacek. Namátkou- Petra Kmecová, Zuzana Kubíčková, Lukáš Urban, René Jansa. Ale přiznám se, že vůbec nevím, jak se pohybují cenově. Pak Jirka Šípek, ale i to je určitě cenově podobné Ywonn. Petr Wagenknecht (totéž jako předchozí dva).
Odpovědět
Profilova fotka
Aaaa, jsem pitomá, teď jsem si všimla, že svatba je 2017. Tak to beru zpět s natřískaností, nicméně cena Ywonn se pohybuje 15-20 tisíc za den.
Odpovědět
@kate600 aha tak to mnou jmenováné jsou určitě o dost výše s cenou. Petr Wagenknecht podle mě ještě minimálně 2x tolik...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, rádi přijedem. Luboš a Iva
Odpovědět
Profilova fotka
René Jansa nám fotil svatbu. Cena 9tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Jsem sice fotografka z Prahy, ale mám volný termín. Ráda vám svatbu nafotím. Mé snímky jsou přirozené a nejsou přehnaně upravené. Koukněte na mé stránky, kde mám i ceník. Hezký den, Anna. ☺
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám doporučila sebe :-) Moje plné portfolio najdete na mém webu: andreanogova,photo.. Ráda si udělám výlet na západ. Cena se samozřejmě pohybuje podle toho, na jakém rozsahu služeb bychom se domluvili. Ozvěte se mi ideálně zde ve zprávě, případně na email. Krásný večer přeji!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout své služby svatebního fotografa. Pokud stále hledáte, podívejte se do sekce svatebního focení na mém webu. Jsou tam univerzální balíčky, které nabízím. Ale nemusíme se jich držet. Většinou komunikuji se svatebčany a podle jejich přání zjistím co přesně potřebují a služby "ušijeme" přímo na míru. Pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
My meli Ywonn, s ohledem na jeji volne terminy jsme i vybirali datum svatby, je proste uzasna a jineho jsme nechteli. Fotky mame prekrasne, uzasne. Jestli muzu poradit ta sebe, tak jedine Ywonn ;). My meli cely den za 13.500,- (snad si to pamatuju dobre :D)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme. Pokud se dohodneme, sepíšeme smlouvu a následně vyfotíme několik předsvatebních záběrů. Na svatbě to potom není takový šok a zároveň si řekneme co je a není pro pěknou fotografii dobré a vhodné, zkusíme pózy. V nabídce mám i zábavnou automatickou fotící mašinu Fotobot, která fotí sama, rychle tiskne (16s)a ukazuje vše přímo na dotykovém displeji. Dále je možnost objednat si v balíčku navíc kameramana. Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Článek se načítá
My budeme mít svatbu teprve letos v září,ale my i naši známí jsme zvolili slečnu Novotnou z Ústí nad Orlicí. Není to tedy profík, ale nám se fota líbila a i cena je nižší než tu píší ostatní, ale samozřejmě záleží na tom, co hledáte vy. Ceník a ukázku fotek má na stránkách http://novophoto.webnode.cz/ .
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za nabídky a doporučení. Už máme asi vybráno :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?