Fotograf na svatbu z Břeclavska, máte tip?

Profilova fotka
Ahoj holky, sháním šikovného fotografa/ku z okolí Břeclav, Mikulov nebo Hodonín na svatbu 28. září 2013. Máte někdo nějaký tip, případně za nabídky přímo fotografů budu ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. Ráda bych Vám nabídla svoje služby. Ateliér mám sice krátce ale snažím se každému klientovi vyhovět aby by 100% spokojený. :-) Budu ráda když se mi ozvete.
Odpovědět
Profilova fotka
@ewulka88 Zdravím Vás. Váš termín mám prozatím ještě volný, leč nejsem přímo z Vaší lokality. Přesto za 14 dnů jedu shodou okolností do Hodonína jednu svatbu fotit, tudíž nemám s případným dojezdem i k Vám žádný problém. Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. Přeji příjemný zbytek dne, Honza.
Odpovědět
Profilova fotka
dobry den, zatim mam tento termin volny a tak nabizim sve sluzby. :) Pokud budete chtit tak navstivte moji stranku http://www.beremese.cz/katalog/firma/... a kdyby se vam libilo co vidite tak mne kontaktujte a urcite se dohodnem. Preji zatim krasny den Petra :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mám tento termín volný, můj web najdete v odkaze dole pod textem. V případě, že by se Vám moje práce líbila s dojezdem nemám problém, fotím po celé ČR :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem volný. Portfolio je k vidění na mojem webu nebo v profilu. Cestování pro mě není problém. Cena za dojezd nijak rapidně nenarůstá. Vám zajímavý den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Nemáte li stále ještě vybráno budu rád když navštívite mé stránky. S cestováním není žádný problém a věřím že se vám mé fotky budou líbit. Těším se na vaši návštěvu a případně na vás osobně!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný a do Břeclavi kousek, pokud Vás moje práce zaujmou, neváhejte se ozvat :).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky .... jsme v teto lokalite a neuctovali bychom cestovne ... :-) navic je to posledni volny vikendovy termin v zari ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zzproduction máme objednané i my na naši svatbu 31.8.2013 a zatím přístup na 1 ;-) můžu doporučit a na spolupráci se už mooooc těšíme ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento zářijový termín mám ještě volný. Jižní Morava je navíc moje srdcová záležitost a domovina :-) Budu potěšen, pokud se podíváte i na mé webovky. Možná se trefím do Vašeho vkusu :-) Ať se vše vydaří a hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám ještě k dispozici.Mrknete na fotky u mě na webu a v případě zájmu Vám rád zašlu ceník emailem. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewulka88 Ahojky, za mě jedině Zbyněk Uher. Je z Břeclavska, okolí zná moc dobře a jeho fotky jsou naprosto úžasné. Pokud budeš chcít víc info, pošlu do IP.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?