Fotograf/ka Havířov - Ostrava

Profilova fotka
Ahoj holky, stále váhám nad fotografem / fotografkou. Pro mě jsou fotky strašně moc důležité a tak pořád přemýšlím koho vybrat. Oslovila jsem několik šikovných umělců, ceny mají podobné. Prosím poraďte. Nemáte prosím některá zkušenost s p. Rostislavem Mžikem? Ladislav Káňa? DIGITAL studio Havířov nebo s Elem foto (na facebooku) ??? Budu ráda za jakékoliv zkušenosti, doporučení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel neznám ani jednoho, tak nemůžu poradit, ale vemte toho, který Vám prostě padne do oka, ať už jeho prací nebo přístupem. Kdybyste nakonec hledala někoho jiného a nerozhodla se, mlžete mrknout i na moji práci :-) Mějte se hezky, šťastně vyberte a užijte si Váš den D. Radim
Odpovědět
Profilova fotka
@kaculliv Dobrý den, také neznám ani jednoho, každopádně, pokud by Vás zaujaly mé fotografie, ráda přijedu. Jsem z Ostravy, pro klienty v našem kraji nabízím fotografování "na zkoušku" v rámci schůzky zdrarma. Snažím se hlavně o přirozené, bezprostřední záběry. Ceník a info najdete jak na mém profilu tady tak i na webu, přeji hezký den, Mariana :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadá, ohledně výběru - ideálně vybírejte fotografa, který se věnuje z většiny svatební fotografii. Už kvůli tomu, že např. na focení dětí je třeba jiného vybavení a u svatby je třeba zvládat více žánrů (makro, reportáž, inscenaci, architekturu,...) což třeba u focení dětí a těhotných není tolik třeba a hlavně - je rozdíl mít fotografa, který fotí svatbu 1x za měsíc a takového, který fotí každý týden. Pokud má na stránkách jen pár fotek ze svatby, asi bych to neriskovala. Další věc, co Vás bude zajímat je ičo - pro jistotu si ověřte, zda ičo vůbec má a zda třeba není v exekuci, pokud ano, potom rychle pryč - v celkem pravidelných intervalech sem na beremko píšou nevěsty, že jim fotograf nedodal fotky, často to jsou ti, kteří jsou právě v exekuci nebo vůbec nemají ičo, a tak na ně není páka. Poslední věc, co Vám při výběru pomůže je to, jaké emoce ve Vás jejich fotografie vzbuzují. Dobrá fotografie, která vzbudí emoce, je dobře zapamatovatelná. Pokud si dovedete nějakou fotografii vybavit i za 2 dny nebo za týden, tak jde o výjmečnou a kvalitní práci fotografa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik Děkuji moc za Vaše rady, všechno co jste psala mají a právě to je ten problém :-D Posílám odkazy na dva ať se sama můžete podívat. Elem foto - https://www.facebook.com/elem.foto?fr... p. Mžik http://www.vasesvatebnifoto.cz/fotoga...
Odpovědět
Ahojky, z Ostravy bych doporučila Kamilu, fotí krásně :-) https://www.facebook.com/Photo-Kihary... Rosťa fotil svatbu kamarádce, fotí taky krásně, má jiný styl, řekla bych spíše technický...
Odpovědět
Profilova fotka
@kaculliv U Elem foto jsem našla na fb jednu svatební fotku, na webu asi 6 svateb, což je dost málo. Teoreticky jich může mít odfocených víc, mě taky odmítne menší půlka klientů prezentaci na webu... p. Mžik vypadá lépe i co do počtu odfocených svateb.
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita Ahojky moc ti děkuji za tip. Koukla jsem a opravdu má krásné fotky. Zkusila jsem paní Kamile napsat :) Děkuji
Odpovědět
@kaculliv Nemáš zač :-) Ráda jsem poradila...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nad panem Mžikem jsem také uvažovala, ale nakonec jsem si zvolila paní Martu Molek. Mrkni na její FB stránky, je fakt šikovná a byla mi doporučována :) Do konce září má staré ceny, od 1.10 zdražuje :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer, Láďu znám osobně. S ním opravdu nešlápnete vedle, má velké zkušenosti. Poznali jsme se na jednom srazu fotografů a mohu za něj dát ruku do ohně. Jeho fotografie jsou originální, má svůj nezaměnitelný styl. Jestli se Vám líbí, nemusíte váhat.
Odpovědět
Profilova fotka
Nás loni fotil Martin Kubečka. S fotografiemi jsme velice spokojeni. Můžete mrknout u mě v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Všem moc děkuji, vybrali jsme si p. Kamilu na doporučení tady :) Děkuji. K.
Odpovědět
Článek se načítá
@kaculliv Jééé tak to je hezké :-) Budu se těšit na fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuju fotografa Jana Senčáka, je z Havířova, má profil aji tady na beremku http://www.beremese.cz/catalog/vendor... byli jsme s ním moc spokojeni, udělal nám krásné fotky, můžeš kouknout ke mně do alba, taky máme od něho aji fotoknihu, určitě doporučuju ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?