Fotograf Brno 26.5.2018

Dobry den, shanime fotografa cca na hodinku na foceni rozlucky se svobodou na 26.5. 2018? Mate nekdo volno?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pokud Vas zaujme me portfolio, rad se s Vami domluvim na spolupraci s pozdravem a pranim hezkeho dne
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, Tento termín mám volný. S radostí nafotím Vaší rozlučku se svobodou! Podívejte se na mé stránky a pokud se Vám má práce zalíbí, neváhejte mě kontaktovat. Přeji krásný den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zmíněné datum mám momentálně volné, ale ve svatební sezóně upřednostňuji celodenní svatby :) kdyby jste na zmíněné datum nesehnala fotografa z Brna, který vám vyhovuje, zkuste se prosím později ještě připomenout. Když budu mít volno, rád vám pomůžu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji rozlučku se svobodou. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem Filip Fojtík
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud hledáte profesionálního fotografa na Vaši svatbu, jsme tu jen pro Vás. Focení svateb je pro nás vždy velkou výzvou, do které vkládáme maximum úsilí a mnohaletých zkušeností. Uvědomujeme si, že je tento den ve Vašem životě jedním z nejdůležitějších, proto se postaráme o to, že budete mít vzpomínku na jeho průběh se vší všudy. Jsme profesionálové, kteří focení milují a na naší práci je to vidět. Vyberte si z námi nabízených balíčků nebo si prostřednictvím balíčku Individual sami nastavte přesně takové služby, které budou odpovídat Vašemu rozpočtu a představám. Díky nám získáte nezapomenutelnou památku na tento důležitý den!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?