Fotobudka na svatbě. Fotí se každý sám?

Profilova fotka
Čau holky, nikde jsem nenašla diskuzi,a tak ji zakládám. Vy co jste fotobudku měli nebo se chystáte ji mít,jak to realizujete?Hlavně by mne zajímalo,jak to máte s tím fotografováním?To tam máte na stativu stále nechaný foťák a každý se přes samospoušť fotí a nebo tam vždycky někdo doběhne ty lidi vyfotit? A jak upevňujete tu barevnou látku na pozadí?Díky za info :-)
Odpovědět
obnovuji diskuzi :-) Měla jste nebo plánujete některá fotobudku? Jaký je vlastně princip?
Odpovědět
@arakad Já bych fotobudku chtěla. Už mám předkreslené nějaké ty pusy, knírky, brýle, tak bud muset zajít do nějakého papírnictví nakoupit materiál na výrobu. Přemýšlím jestli by na to nebyla dobrá lepenka (ta vlnová), že by v ní dobře držela špejle. Budu to muset vyzkoušet. Jinak s pozadím ještě nevím.
Odpovědět
@e_tina jak to plánuješ? Lidi tam bude někdo fotit, nebo se budou fotit sami? Taky by se mi to líbilo, ale nevim, jak to funguje :-|
Odpovědět
Profilova fotka
já ji mám taky v plánu.. přemýšleli jsme o tom a rozhodli jsme se, že to necháme volně vyplynout, lidí s foťákem tam bude dost, tak se vždycky najde někdo, kdo to cvakne :)
Odpovědět
@arakad no to budeme muset ještě domyslt. Ale asi bych poprosila jednoho, který by to cvaknul. Na jedné svatbě jsem už něco podobného zažila a vesměs se to focení zvrhlo v jeden okamžit, takže se postupně nafotili všichni a bylo to. A pak už si kamarád mohl zase svůj foťáček schovat. Jen tak se mi tam nechát stát foťák na stativu nechce :-) hlavně budu muset sehnat spoustu rekvizit :-)
Odpovědět
Taky jsem o tom přemýšlela... Viděla jsem někde, že měli vyrobenou takovou kulisu s vyříznutým rámem, takže na fotkách byly jen obličeje (s různými knírky apod.) "zarámované" v tom rámu. V takovém případě by bylo asi dobrý dát před tu kulisu foťák na stativ a nastavit to tak, aby na té fotce byl ten rám a okolo kousek té kulisy (která by byla třeba polepená hezkou tapetou). Pak už by mohl zmačknout spoušť kdokoli, když už by to bylo nastavené vč.expozice apod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?