Fotoalbum na 600 fotek

Ahoj holky, sháním nějaké velké fotoalbum, chtěla bych mít co nejvíc fotek v jednom albu, takže by se mi líbilo vážně nějaké mega album tak na 600 fotek, ale nějak nemohu nic najít, co by odpovídalo mým požadavkům. Projela jsem ebay, aliexpress atd. a nikde nic :-| Rozměr alba mi je jedno, ale velikost fotek tak 10x15 cm. Nemáte nějaká nějaký tip? Foto knihu dělat nechci, mám ráda klasické fotky ;-) Hama by měla dělat nějaké nature fotoalbum, ale nikde nic: http://www.nakupvakci.cz/cs/velke-fot... Díky za každou radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro nás vyráběla doplňky jednou Alena Švambergová - moc šikovná, najděte si ji na google nebo na facebooku. Pak ručně vázané knihy a fotoalba dělá také Lucie z firmy Immaginacija Bindery, která sice žije a působí v Anglii, ale doručuje zakázky "na míru" i do ČR. Snad se Vám něco z jejich tvorby bude líbit. Linda (Filip Matuška - Photography)
Odpovědět
My si nechali dělat fotoalbum v Umělecké dílně BK (umeleckadilnabk.cz). Je to knihařka, která dělá ruční alba a knižní vazby a když si nevybereš z nabídky, je možné se s ní domluvit, že ti vyrobí album přímo na zakázku. My si nechali vyrobit s vlastním motivem a jsme moc spokojení. Pokud chceš album na klasické fotky na nalepení fotorůžky, mohlo by to být třeba to, co hledáš ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?