Dodatečné vyvolání svatebních fotek v Praze. Poradíte?

Ahoj holky, chtěla bych si dodatečně nechat vyvolat pár svatebních fotek, poradíte mi, kde vyvolávají opravdu kvalitně? Nejlépe v Praze. Děkuji ;-)
Odpovědět
Já už několik let nechávám vyvolávat u HappyFoto, a to i dost velkoformátové foto, a vždy maximální spokojenost. Akorát je fakt, že to není v Praze. Já posílám přímo digitální foto přes internet a pak mi to pošlou dobírkou, ale je možný jim zaslat i film, není problém. A ceny jsou hodně slušné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. V Praze bych mohla doporučit Minilab Fuji na Olšanské nebo Foto Škoda ve Vodičkově. Anebo HappyFoto, jak zmínila hannahs. Taky s nima mám velmi dobré zkušenosti.
Odpovědět
@hannnahs @alkena Díky, holky...a nemáte zkušenosti s Fotolabem?
Odpovědět
@cherokee86 s Fotolabem bohužel... jo jinak, je pravda, že na Foto Škoda jsem zapomněla ;-) pokud bys chtěla něco v Praze, tak tohle by byla určitě dobrá volba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cherokee86 Já jedině Foto Škoda. Dá se to poslat přes net a pak jen vyzvednout. Tisknu tam i velkoformáty a fotky jsou naprosto bez chyby. Je fakt, že je to tam možná dražší.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ultralab v Lazarské.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Holky, díky, asi zkusím FotoŠkoda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si teď nechávala dělat online fotky přes Piklio a jsou pěkný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotoškoda má určitě fotky kvalitnější než fotolab, ale taky nepoměrně dražší. Já nechávala vyvolávat nakonec u Fotolabu v té kvalitě premium a spokojenost. Na nějaké velkoformáty bych volila fotoškoda, ale na víc fotek nějakých obvyklejších rozměrů bych vyvolávala u fotolabu v té lepší kvalitě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nechávám dělat fotky v digitální fotosběrně, kde si nechává vyvolávat fotografie i naše fotografka, ta mi tyto stránky doporučila, je to firma Gradiva a jejich stránky jsou www tečka mojefotky tečka cz. Já jsem s nimi byla vždy maximálně spokojená a navíc mají i skvělé ceny, koukám že vyhráli i test minilabů časopisu Computer ;-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?