Co se svatebčany v době focení?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám trošku problém kam "uklidit" svatebčany, když se chceme hned po obřadu fotit. Obřadní síň máme hned naproti parku, kde chceme fotit. A hned po nás je tam další svatba. Všichni mi říkají, že je hloupé je přesunout na místo hostiny, ale mě zas přijde, že není dobrý nápad aby s námi byli v tom parku.... Poraďte prosím...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my uvažujeme,že zatímco se budeme fotit,je pošleme napřed na místo hostiny,stejně se tam pak s námi potkají.Přijde mi hloupé,aby na nás čekali před zámkem,když tam bude jiná svatba.
Odpovědět
Ahoj, poslat svatebčany napřed na místo hostiny určitě hloupé není, pokud ovšem nevěstě a ženichovi nezáleží na tom, aby viděli slavnostně vyzdobenou místnost všichni najednou. My jsme se taky hned po obřadu fotili a hosté jeli napřed. U nás teda byla výhoda, že jsme měli hostinu v restauraci s terasou, takže byli na ní a dovnitř jsme pak šli až společně. Všichni byli spokojení, protože bylo pro ně rozhodně lepší na nás počkat tam a hned si dát něco na osvěžení, než hodinu chodit kolem zámku a otravovat se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme malé focení po obřadu, potom jedeme na hostinu, najíme se, rozkrojíme dort a jedeme se zase fotit jen sami dva. Mezitím si budou hosté povídat a číst svatební noviny. ale záleží na tom, na jak dlouho budete mít na svatbě fotografa/fotografku. U nás bude od rána do cca 17 hodin.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,řešim stejný problém,svatbu máme na zámku a oběd v zamecke restauraci,kam hosty dřív než přijde nevěsta s ženichem nepustí,takže co teď???? :-.
Odpovědět
My sa ideme tiez po obrade fotit - medzitym svadobny hostia dostanu svadobne noviny a presunu sa do hotela, kde mame hostinu. Tam si v bare na nas ucet daju nieco napitie - bude teplo takze minimalne mineralka a pod. pripadne aj nejaky ten alkohol a mozu si tam v klude posediet v klimatizovanych priestoroch. My potom prideme za nimi a spolocne pojdeme hore do restauracie, kde mame hostinu :-) Tam sa chceme na terase este vsetci spolu pofotit a potom uz len papat a zabavat sa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se fotili až po obědě a prvních tanečkách. Zábava byla v plném proudu a my jsme se vytratili na focení. Byli jsme pryč přes 2 hodiny a skoro nikdo si toho ani nevšimnul, protože se všichno skvěle bavili, tančili, pili. Navíc jsme měli svatbu v srpnu kdy vpoledne je ostré sluníčko, takže focení v pozdním odpoledni uvítal i fotograf. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?