Cena fotografa

Ahoj, máme cenovou nabídku fotografa na obřad. Měl by fotit jen obřad bez hostiny max.1,5 hod. Cena je 3500 Kč včetně fotoknihy, je cena v okrese Berounska normální ? Děkuji. Vláda
Odpovědět
ahoj, platím fotografce taky 3500 kč a to za 2-3 hodiny focení bez hostiny jen obřad a aranž. fotky po obřadu + cca 20 fotek vytištěných a na CD. Každý fotograf to má trochu jinak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rodinka419 Dobrý den, mohla bych Vám udělat lepší nabídku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, cena je adekvátní.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, cena se mi také zdá adekvátní. Ještě bych si ověřil kvalitu a rozsah fotoknihy. Cena se totiž může pohybovat od 200 - 1000 Kč a to je pak znát ;) Krásnou svatbu!
Odpovědět
Ahoj, cena mi přijde adekvátní, osobně bych se zařídila přesně dle @salik_slama - kvalita fotoknih je propastná, já jsem třeba staromilec a nedám dopustit na klasickou velkou fotografii vlepenou do alba, takže fotoknihu, respektive cenu za ni, bych poprosila odečíst ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, souhlasím, myslím že cena je v pořádku.... Ale pokud Vám záleží na kvalitě knihy, určitě si ji ověřte..... Jde jich udělat spousta , ale kvalitativně se opravdu výrazně liší .......
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Vláďo, vždy záleží hlavně na tom, zda Vám osobně přijde poměr cena/výkon adekvátní. Seženete fotoknihu za 400, bude dobrá a může se Vám líbit, ale taky z ní můžete být nešťastní, protože se nepodaří (špatná vazba, ujeté barvy, špatně ořezané stránky). Na druhé straně může stát fotokniha 10.000 a je opravdu radost ji procházet, ale právě např. Vy z ní nemusíte mít dobrý pocit, protože víte, že ji stejně založíte do police, kam se na ni bude jenom prášit (a místo knihy jste mohl jet třeba na měsíc trekovat do Španělska na hory). Takže je to o osobních preferencích. My osobně jsme se v době naší svatby spokojili s fotkami, které jsme si dali do alba. Dnes víme, že bychom do kvalitní knihy investovali, protože se k fotkám rádi vracíme a luxusní provedení některých dodavatelů jsou opravdu nádherná. Co se týče ceny práce fotografa, tak je to individuální. Někdo si vezme za hodinu focení 500, někdo 5000 a někdo fotí pouze celodenní svatby za 50.000Kč a víc; záleží na opravdu hodně faktorech a při výběru je to opět na Vás, zda se Vám práce daného člověka líbí nebo ne a jestli jste ochotni mu požadované peníze dát. Hodně štěstí při rozhodování přejí J+P Nejedlí
Odpovědět
Děkuji za odpověďi. Fotokniha by měla být dělaná od firmy CeWe Color, a.s. tedy CEWE Fotokniha. Fotografa máme tedy zamluveného. Fotografa jsme si vybrali i z důvodu že má dobré recenze a také jsme posoudili, že cena neni tak vysoká.
Odpovědět
Profilova fotka
..Cewe má kvalitní tisk a pěkný papír.. ale pokud Vám záleží na finálním provedení, poptejte se na detaily. Mají tam hodně možností..od malinkých tenkých knížek s tenkou obálkou až po krásné vázané knihy...asi byste si ale potom museli připlatit... mrkněte zde: https://www.fotolab.cz/cewe-fotokniha...
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi jak foti a co vsechno je v cene;) pokud jste z jeho praci nadseni , proc ne...cena je ok.
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi jak foti a co vsechno je v cene;) pokud jste z jeho fotek nadseni , proc ne...cena je ok.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den nevěsto, cena je velmi příznivá...myslím, že to bude znát na kvalitě výsledných fotografií. Nechci předbíhat ale cena je podezřele nízká. Kniha jer vedlejší produkt. Zaměřte se na kreativu fotografa. Přeji správnou volbu.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@svatebni_fotografka Zdravím, chtěla bych se zeptat, protože se teprve snažím zorientovat, jak se pohybuje cena za fotografa který by fotil jak obřad, tak i část hostiny například. Fotoknihu vůbec neřeším, to podle mě není důležité ( raději bych si případně s budoucím manželem sestavila sama). Jak píšete kreativita fotografa, měli bychom totiž zájem o nevšední, zajímavé fotografie. Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@vladimira_transylvanska Dobrý den, ceny v Čechách se pohybují od 0,- do 50.000,- Čili máte opravdu velký výběr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ta cena se mi zdá spíš nízká nato že je v ceně i kniha. My budeme mít za 14 tis celý den bez knihy. Myslím že cenové rozmezí 10-15 tis je přijatelné a běžné. Víc bychom asi nedali a u fotografů pod 10 tis se nám ty fotky zase tolik nelíbili.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlinakopec Nezbývá než souhlasit. Je fotokniha a fotokniha. Osobně nechávám dělat knihy v itálii u firmy Graphistudio a ti jsou právem označováni za nejlepší na světě. Ceny jsou cca od 250 eur až po 1500 eur. Nicméně odpovídající kvalitě a kniha Vás bez obav přežije. Happy foto a cewe kihy jsou dobré na zátop :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vlcekjan Graphistudio - přesně, ty jejich knihy, to je bomba, ne nadarmo u nich nechává dělat knihy hodně těch top světových svatebních fotografů.
Odpovědět
Profilova fotka
@vlcekjan Asi záleží i na tom jak je kdo náročný. cewe se mi taky moc nelíbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Graphistudio je etalon kvality, o tom asi žádná, ale upřímně, kolik % zákazníků v ČR je ochotných zaplatit 5 a víc tisíc za fotoknihu. Cewe nejsou vůbec špatné, musíte si ale připlatit za tisk na fotopapír.
Odpovědět
Profilova fotka
@fiamoli I kdyby to bylo jenom 1%, tak je to zhruba 300-400 zákazníků ročně (a to % bude vyšší, bohatých lidí tady zas tak málo není;)
Odpovědět
Profilova fotka
@fiamoli Letos jsem jich takových 5 udělal :-) cca mezi 8-15 tisíci.
Odpovědět
Profilova fotka
@photo_nejedli jo, tak na to 1 až 2% bych to taky odhadl :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vlcekjan tak to gratuluju :), možná je chyba ve měně, že jsem špatný obchodník a nedokážu to prodat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fiamoli To bude tím, on se zákazník vždycky najde, jenom musí umět člověk hledat a správně cílit;)
Odpovědět
Profilova fotka
@vlcekjan Naprosto souhlasim tesat do kamene :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fiamoli Tady tech zakazniku moc nebude, zde poptavaji lide fotografa za cenu mensi nez je ta kniha.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?