Bude vám fotograf fotit obřad, hostinu, nebo celý den?

Holky jak to máte s fotografem na svatbě? Bude vám fotit jen obřad, hostinu...celý den? Já mám 2 a fota mi udělají v rámci svatebního daru, ale vůbec nevim o co vše je můžu poprosit aby mi fotili? Je normální že fotí i během večerní párty a tak? Fotí vám i fotobudku?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj... já budu mít fotografa na celý den :-) + snad ještě někdo bude fotit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem fotografku na celý den - od příprav u kadeřnice (kterou se začínalo), po večerní párty (cca do deseti do večera). Stihli jsme i 2x pozovaný fotky novomanželů (před obřadem a pak ještě po obědě). Pokud jsou to tví známí, tak tím spíš je šance, že ti nafotí úplně všechno (včetně třeba popůlnoční zábavy:o)).
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli fotografy na celý den- od příprav až po večerní hostinu, jen byl profi fotograf a druhého fotografa dělala kamarádka,která se focením zabývá zatím jako koníčkem,ale má ohromné nadání a v některých momentech našeho fotografa zahanbila :-) fotobudku jsme neměli a ano,fotili i na hostině a večer taky
Odpovědět
Profilova fotka
my jen tak na 4 hodky predpokladam..ze zkusenosti vim, ze vic, je zbytecne (dalsi stovky fotek dodaji ostatni).
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož nás před 2 lety fotili kamarádi, kteří byli tudíž pozvaní i na svatbu, fotili od pátečních ranních příprav, přes sobotní párty na chalupě a končili jsme v neděli dopoledne v makovém poli :-)) Vždycky něco vymysleli (např. focení v řece), připravili, nás si na chvíli odvedli a pak jsme se zase věnovali hostům. Vím, že to je extrém, ale nás i je to bavilo :-) Přitom fotek nemáme stovky, jen ty opravdu povedené. Taky jsme focení dostali jako dar. Pokud to kamarády baví, bude se jim s vámi jako se známými dobře fotit, takže bych se nebále je maximálně využít :-) (u nás všichni na svatbě věděli, že fotografy máme zařízené na celou dobu, tak se jim nikdo nepletl pod nohy s kompaktem a přitom máme zachyceno úplně vše)
Odpovědět
Ahoj, my měli fotografku na obřad a vlastní focení, takže cca 4 hoďky. Odpoledne už fotil kamarád, který se tomu věnuje a spousta dalších lidiček, kteří tam byli s náma.
Odpovědět
Profilova fotka
My původně chtěli fotografa jen na obřad + cca hodinu focení pak na společné fotografie atd. Ale nakonec jsme vybrali jiného, který má balíček 5 hodin, takže nám bude fotit i na hostině :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojík my máme fotografku na celý den , od rána až do večera:)
Odpovědět
Profilova fotka
Čím více z Vašeho dne může fotograf/ka zachytit, tím hlubší příběh může do fotografií dostat, a pokud ví jak na to, nedá se pak síla výstupu srovnat s byť velmi kvalitními fotkami pouze z obřadu. Osobně doporučuji zachytit alespoň něco z příprav nevěsty, kdy vnikají velmi zajímavé fotky a ukončit oficiální focení nejdříve prvním tancem ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Já osobně můžu doporučit jedině focení celý den, už od focení mojí první svatby mi to přijde jako jediná správná varianta :) od první osobní schůzky, přes přípravy nevěsty by se fotograf měl stát takovým kamarádem/přítelem rodiny, kterej se všem představí a teprve pak se může přehoupnout přes ten počáteční "ostych" lidí k těm pravým momentkám, které budou upřímné ;) to za mě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky myslím, že celý den je nejlepší,ale je to velká položka - cenově to někdy vychází draho.. my máme fotografa osvědčeného jako svatební dar od švagrové, takže se na cenu neohlížíme... chtěla nám ho dát i když je drahý, takže ho bereme...
Odpovědět
Ahoj, my máme fotografku na celý den od rána asi do 9 hodin večer - nafotí první novomanželský tanec, házení kyticí, házení podvazkem, tančení lidí, raut, případně nějakou zábavu, v 9 hodin bude zlatý hřeb večera - rytířské vystoupení. Je to amatérka, takže není moc drahá, proto si to můžeme dovolit. JInak bych fotografa brala jen na obřad a na fotografie novomanželů. A k "fotobudce" dáváme mobil a selfie tyč, tak ať se všichni nafotí, jak chtějí :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?