Boudoir focení - kdo má zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, delam pruzkum a chci se zeptat kdo si tu nechal nafotit boudoir a kolik jste platily-kolik fotek jste obdrzely atd? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Lucko, jsem fotografka a boudoir focení nabízím. Pokud máte zájem, napište mi zprávu a mohu Vám poslat na ukázku ceník. Hezký den
Odpovědět
já zkušenost mám. fotila mě ale kamarádka, takže cena tím pádem bude zkreslená. fotek jsme nafotily asi 1000, nevím kolik, ale trvalo to asi 2 - 3 hodiny a pak jsme z toho vybraly 13 (fotily jsme na kalendář + úvodka), ty mi vyretušovala a bylo to. ze začátku jsem se trochu styděla, ale pak dobrý a nakonec mě to i bavilo. partner byl nadšen a od té doby si nechám dělat kalendář každej rok a dávám mu ho k vánocům.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, cena je závislá na lokalitě, na ateliéru (v Praze je třeba jeden co si bere 1000,- za hodinu a to se promítne do ceny výrazně) a samozřejmě na počtu fotek. Protože nějaké jsou vždy v ceně, ale třeba jich budete chtít víc a tam už má každý fotograf jiný doplatek. Takže jasné číslo vám těžko někdo dá. V tomto případě se vyplatí připlatit si za vizážistku, protože to je půlka úspěchu. A zase jsme u ceny ;-) každá bere jinou částku. Pokud by vám vyhovovala Praha, ráda vám pošlu ukázky z mého focení v oblíbeném ateliéru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?