Boudoir

Profilova fotka
Ahojky, nemáte někdo tip na místo pro boudoir nebo kontakt na pronájem boudoir ateliéru? Mám vybranou fotografku,ale má k dispozici jen klasický ateliér :-| Děkuji
Odpovědět
využijte přírodu - nabízí nepřeberné možnosti:) a dá se tam krásné hrát se světlem...jinak samozřejmě pronájem pokoje v hotelu či jiném podobného prostoru je pro budoir velmi často využíváno:)...nepíšete odkud jste..takže třeba se místňáci ozvvou;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučujeme se podívat po nějakém hotelovém pokoji. Většinou se dá domluvit, že pokud chcete v pokoji jen fotit a stačí Vám např. od 10-14hod, tak na těch několik hodit dají pokoj za pár stovek. Pronájem ateliéru je často i dražší. J+P Nejedlí
Odpovědět
@nikitka1907 Souhlasím s výše napsaným - najděte vhodný hotel s prostory, které se vám budou líbit.
Odpovědět
Profilova fotka
dobře, děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
A nemáte rovnou typ na nějaký vhodně vybavený hotel v Praze, kde toto umožňují? Přijde mi, že většina pokojů je hrozně přeplácaných.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Koukněte třeba na fotolokace.cz, tak jsem si našel tento https://studio-biskupska.cz/. Lidí tam dávají dobré lokace pro focení včetně ateliérů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Milé dámy, kdo by měl zájem, tak mám 2 volná místa na letní Boudir v Praze :) 💎 Boudoir 💎 25.7.2018 💎 Praha 4 💎 Milé slečny, dámy a prostě všechny ženy - POZOR! Výjimečně vyhlašuji letní termín na focení Boudoir, které bude probíhat v luxusních prostorách Star Studia na Praze 4. Po ruce mi bude opět úžasná vizážistka Ludmila Škvorová *Make-up Artist*! Ve studiu jsou k zapůjčení překrásné střevíčky různých velikostí a to zcela ZDARMA. Studio mám pronajaté téměř na celý den, takže lze využít na Boudoir, portréty, rodinné či párové focení a to vždy s variantou BEZ nebo S vizážistkou. Cena včetně profesionální vizáže ( úprava vlasů a líčení), pronájmu luxusního studia včetně zapůjčení spousty střevíčků a mé fotoslužbu dohromady 4 500 Kč. Případně lze využít i bez služeb vizážistky za cenu 3 500 Kč. Pro více informací mě prosím kontaktujte na e-mail nebo telefonicky. M.Z.
Odpovědět
Profilova fotka
V Praze je i dost ateliérů, které jsou na focení upravené. Hotelové pokoje jsou často malé nebo tmavé. A setkala jsem se s tím, že hotel nechce půjčovat pokoje se strachem natáčení a focení porna. Což škodí značce. Aktuálně fotívám v Budoar Silver studio v Malešicích. velice světlý prostor, květinová stěna, velké zrcadlo atd ukázky mám převážně na FB, přes léto není na web čas
Odpovědět
Profilova fotka
v srpnu mám několik volných termínů na portrétní a glamour focení :) věřím tomu, že žena nemusí být polonahá, aby se cítila a vypadala krásně a měla sexy fotky, neváhejte se ozvat :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?