Kde koupit šaty pro malé družičky?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty a vdané paní :-) Potřebovala bych poradit. Scháním šaty pro malé družičky ve věku 7,6 a 3 roky. Svatba bude v bledě modré ale představa šatů by byla čistě bílá plus navazát holkám modrou stuhu kolem pasu. Nejlépe aby všechny šaty byly stéjné. Poraďte prosím kde sehnat děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Družičkám jsem objednala šaty na Alliexpresu, nejdřív pro jistotu jen jedny, ale pak jsem doobjednala ještě další troje. Měly jsme čtyřleté družičky a všichni z nich byli nadšení, mj. proto, že byly všechny stejné a šaty vypadaly opravdu dobře. Jedny vyšly cca na tři stovky. Byla k nim bílá kytička v pase, ale u jedné paní na Fleru jsem nechala udělat jiné, růžové, a k nim stejné čelenky do vlasů. Ta bílá kytička by stačila, ale s tou čelenkou byla ta růžová prostě ještě hezčí :-) Mrkni ke mně do alba, mám tam pár fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, neváhejte nás kontaktovat, specializujeme se na šaty pro družičky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také je možnost šaty ušít a zkombinovat aby holčičky ladily s Vámi.... Je možné je ušít tak aby se daly používat i do budoucna třeba v létě. Tím myslím vršek a spodek zvlášť. Tylové sukýnky frčí...:-) S pozdravem Martina:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Profilova fotka
www.maledruzicky.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?