Hlídání dětiček přes večerní oslavy

ahoj nevěsty, tak jsme se konečně prokousali seznamem hostů a přišli jsme na to, že budeme mít spoustu malých svatebčánků. S tím ale přichází jeden zásadní problém, a to je hlídání v době večera. Dětičky počítám vydrží oslavovat tak do 19h, pak půjdou spinkat. Nicméně bylo by nám líto, kdyby půlka hostů odešlo na hotel a dál s námi nepokračovali (počítáme, že veselici ukončíme někdy až dlouho po půlnoci). Napadlo nás tedy, objednat si přes nějakou agenturu hlídání, a tady se dostávám k mému dotazu. Máte to některé taky tak? Je tu někdo, kdo by mi mohl doporučit nějaký kontakt? Počítáme s tím, že hlídání bude potřeba cca od 19 - 03h, pro cca 15 dětí. Nevíte kolik si takové agentury berou na hodinu? Osobně počítám, že se s hlídáním vejdeme tak do 3000kč, snad nejsem moc naivní. Budu ráda za každou odpověď, každý tip.. A pokud by věděl někdo přímo z Příbramska, bylo by to skvělé :)
Odpovědět
Hlídat spící děti? :-) My máme oslavu a ubytování v jednom místě, rodiče děti uspí, dají k nim chůvičku (elektronickou, nebo existuje i aplikace na mobil) a zase sejdou dolů na oslavu :-) Máme asi 7 dětí do 3 let a několik starších, cca 3-6.
Odpovědět
Bohužel nemáme vše na jednom místě. Hotel je od restaurace vzdálený tak pul km a to nikdo nelajzne, nechat tam děti bez dozoru
Odpovědět
Myslím, že spousta rodičů malinkých dětí půjde na hotel s nimi, už jenom proto, že kdyby pařili do 3 hodin, dítě je třeba za 3 hodiny vzbudí..
Odpovědět
Z pohledu mamci pohledu dvou deti to beru tak, ze jak si zajistim deti je jen a jen ma starost. Agenturou bych to neresila. Treba si to hoste zajisti tak, ze budou mit hlidani pro deti sami, napr. si pro ne nekdo prijede, tak bych to asi resila ja, pokud by spani nebylo na jednom miste, anebo bych deti sebou nebrala, anebo holt v10 vecerka - horky udel rodice:)
Odpovědět
@janics89 Tak to je holt horsi no :-( My prave kvuli tomuhle uz od zacatku hledali penzion s restauraci, tak aby vse mohlo byt v jednom arealu...
Odpovědět
děkuju za názory..
Odpovědět
Z toho důvodu jsem děti na svatbě nechtěla, protože jsem se bála , že se maminy kolem večera vytratí, manžely a přítele vezmou s sebou domů a je nás polovic 8-) Co znám některé kamarádky, tak si stejně děti uspávají samy, myslím, že by cizí teta asi malé děti jen tak neuspala. Jedině je nechat co nejdýl až padnou vyčerpáním :-D
Odpovědět
@janics89 nejdriv bych se asi zeptala rodicu, jak to vidi, a potom to teprve zacala resit. Zas jestli to nejsou vylozene mimina, myslim, ze deti budou taky "v nalade" a vydrzi oslavovat dyl nez do sedmi :-) (kdyz by se Ti to nepovedlo vyresit jinak).
Odpovědět
a máte to nějak hodně daleko od jejich domovů? Že si nemůžou hlídání zajistit sami.... Zatím na všech svatbách, co jsem byla s malou, jsme ji večer dali k nějaké babičce a my směle pokračovali :) Já teď řeším podobný problém - co s malou na naší svatbě, když všichni z rodiny budou oslavovat s náma :)
Odpovědět
právě, že to mají téměř všichni daleko, polovina hostů pojede téměř 80km. Další to mají sice "jen" 15km, ale pokud by jsme to řešili pro ty vzdálenější, vyřešili by jsme to už pro všechny, stejně jako hotel, taky neříkáme vy to máte blízko tak nepijte ať můžete odjet. A říkat hostům, aby nechali děti doma, to nechceme.. Sami máme dceru a přijde mi to nevhodné. Kromě toho, chceme objednávat klauna, skákací hrad a spousty dalšího.. Jen ten večer :( s tim si lámu hlavu.. Hlídací tetičku nám mamči odsouhlasí, to vím, budou i rády jak je znám :D
Odpovědět
Tak se zeptej jich, jestli by uvítali hlídací tetu a pak doporučuji poptat se v okolí, jestli někdo nedoporučí...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?