Družičky ve fuchsiových,malinových šatech....

Sháním inspiraci pro kamarádčinu svatbu. Vybrat šaty pro 8 družiček není lehké,proto Vás prosím,abyste se podělily o fotky svých druzicek a info,kde se dají šaty koupit. Všem předem dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
U mě v albu http://www.beremese.cz/blog/dmiska/al... Šaty jsem měla od čongů za 500/ks. Vietnamec ochotně doobjednal další kusy :) Holky se nejdřív některé tvářily (není to jejich styl), ale nakonec byly všechny strašně spokojené, jak jsou šaty pohodlné ;)
Odpovědět
Ahoj pro malé družičky budu mít tyhle a pro velké ty druhé, ve skutečnosti je barva stejná... Oboje z Bonprixu :-) a kupodivu sedí všem :-)
Odpovědět
Takhle vypadá holčina co má na sobě šaty vel 44 Jinou fotku bohužel nemám ostatní si to zkoušely když jsem tam byla :-)
Odpovědět
Ve skutečnosti je barva sytejsi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, specializujeme se na šaty pro družičky - dospělé i děti :-) Něco malinového máme skladem - fotky přikládám. Ale určitě nebudu mít všechny velikosti, které by jste potřebovala. lze doobjednat. Pokud budete mít zájem, napište. Cena dospělých je 1490,-Kč a dětských 599-Kč Pěkný den
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto šaty jsou pro družičky velmi vhodné :)
Odpovědět
Zkoušela jsi glami.cz? Stačí si tam vyfiltrovat barvu, je to z různých obchodů, kamarádka nám tam také objednávala družičkovské.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?