Dospělé družičky a zelené šaty

Slečny a ženy :-) Jelikož budu mít 3 dospělé družičky (a přítel 3 dospělé družby), chtěla jsem se zeptat, zda někdo nevíte, kde levně sehnat zelené šaty různých velikostí a za rozumnou cenu. Ať už koupit (e-shop nebo kamenný obchod - okolí Plzně či okolí Strakonic) nebo pouze půjčit. Když už najdu kdekoliv nějaké hezké a za slušnou částku, mají jen jednu velikost :-( Dokonce jsem již uvažovala i o tom, že je nechám ušít na zakázku. Bohužel, družičky se mi neslezou najednou (jedna ani prý nepřijede) aby si zašli na zkoušku a tak. Jediné požadavky na šaty jsou tyto - nejlépe světle zelené - - NE dlouhé až na zem, max. pod kolena - Kdyby náááhodou někdy někdo tyto šaty v minulosti sháněl a ví, kde pořídit, budu velmi ráda za rady a doporučení :-)))))
Odpovědět
http://www.bonprix.cz/style/saty-3273... Mrknula bych na bonprix...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, líbily by se Vám tyto ? Máme skladem v několika velikostech, prodáváme na našem eshopu nebo Vám je zapůjčíme za 700,-Kč/kus v Českých Budějovicích v naší půjčovně (prodejně) Budeme rádi, pokud využijete našich služeb.
Odpovědět
našla jsem jen http://ashley-brooke-event.glami.cz/a... pak http://shop-a-fashion.glami.cz/shop-a... plus http://www.obchod-pro-nevesty.cz/krat... a http://www.kisskiss.cz/d-spolecenske-... a http://www.glami.cz/s-a-f-damske-spol...
Odpovědět
@clear301 Jé děkuji moc :-) to je tak, když někdo umí hledat! :-) Opravdu velmi děkuji za obrovskou pomoc :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?