Co do košíčku pro malou družičku?

Profilova fotka
ahojky holky,mám dotaz co by jste poradili do košíčku pro malou družičku?Máme to na zámku kde se plátky ružiček nemužou házet :-( možno až pak při špalíru po obřadě,tak nevím co jí do toho dát.Napadlo mě pár sáčku rýže pro hosté,aby měla pocit že má funkci jíim to rozdat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já budu volit do košíčků pro družičky kapesníčky na slzičky a bublifuky ... Taky to máme na zámku.
Odpovědět
Profilova fotka
@mamw taky jsem asi pro ty kapesníčky, protože si nedovedu představit, že bych pak celý den z výstřihu a vlasů vybírala rýži. A na kterém zámku máte svatbu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, my budeme mít kvítky z růží. Chtěla jsem sice ty papírové (jsou hezké a hlavně trvanlivé), ale hotel si to nepřeje, tak budeme mít živé růže. Nicméně to finančně vyjde skoro stejně :-)
Odpovědět
Ahojky, my máme taky svatbu na zámku. Budu mít dvě 7leté družičky. Předpokládám, že se tam také nebude moci nic házet, tak budou mít v ruce košíček a v něm plátky růží. S tím, že to je jen jako dekorace.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, stejnou situaci jsme měli i se svatbou v Klementinu v Praze. Nic se tam nesmí házet ani na dvoře, ale i přesto jsme je přemluvili pod podmínkou, že družička bude rozhazovat květy pouze symbolicky a po obřadu se vše zamete. Zkuste to také. Pověřte koordinátora nebo stačí i kamarádka, která Vám poházené kvítky uklidí. Za dobu gratulací bylo vše uklizeno :) A zároveň je to i pěkné na pohled na svatebním videu, pokud je družička zachycena. Zkuste to, vždy se jde domluvit :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?