Zamluvení termínu - jde zamluvit více matrik najednou?

Profilova fotka
Ahoj holky, řeším termíny na svatbu. Moje představa byla 13. nebo 14.6.2014. Místo bohužel stále nemáme vybrané, ale mám několik tipů, kam se chceme jet podívat a doufám, že jedno z nich klapne. Jedno je Hotel na Zámečku - Uhříněves a druhé - Resort Zelené Údolí Úžice. Problém je v tom, že některé matriky ještě nemají termíny svateb na rok 2014 vypsané. Nicméně paní v Uhříněvsi mě vystrašila, že termíny na příští rok už vypisujou od začátku roku 2013 a letní termíny mají dost obsazené. Ale v Úžicích po mně paní zase chce, abych počkala do listopadu na termíny. Ptám se tedy na vaší zkušenost - je možné zamluvit termíny na dvou matrikách najednou? Bojím se, že když budu čekat, tak červen už bude na jednom nebo druhém místě plný :(
Odpovědět
Profilova fotka
@janinka0404 Tak si teď zamluv Uhříněves a když se do listopadu rozhodneš pro Úžice a budou tam mít volno, Uhříněves zrušíš :-) Případně si nějaký čas necháš rezervovaná obě místa. Většinou je potřeba až tak měsíc před svatbou na matriku zajít osobně s doklady, vyplnit papíry a zapaltit poplatek. Takže do té doby můžeš mít rezervaci klidně na obě místa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janinka0404 také jsme měli zamluvené dvě matriky najednou a v podstatě asi 14 dni před svatbou jsme si vybrali a řešili na dané matrice papíry
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju holky za info, bála jsem se, že u obou budu muset dorazit osobně a rovnou zaplatit ten poplatek. Tak jo - zkusím to takto.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak děvčata, volala jsem na matriku Prahy Uhříněves - a můj termín mají zatím volný, ale prý není možné rezervovat. Člověk musí přijít osobně, zamluvit a zaplatit. Tak uvidíme .)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?