Prosim pomozte s harmonogramem dne :-)

Ahoj damy, sepsala jsem zhruba harmonogram naseho dne - prosim o pripominky typu kde je treba vice/mene casu, s cim pocitat nebo co chybi. Diky vsem :-D 13:45 - Sraz hostu na miste obradu 14:00 - Obrad 14:30 - Gratulace, pripitky 14:45 - Priblizny zacatek foceni skupinek Po 15:00 - 16:00 - Foceni novomanzelu 16-16:30 - Sjezd na misto hostiny (cca pulhodina) 16:30 - 17:00 - Rozbijeni talire, usazeni a pripitek 17:00 - Zacatek hostiny (rauty) 18:00 - Krajeni dortu, 1. tanec Po 18:30 - Male prekvapeni (tancime Hrisny tanec :-D ) 19:00 - Zacne hrat kapela 21:45 - Dalsi prekvapeni v podobe ohnostroje Jeste tam chci nekde vmacknout nejake ty hry - treba az kolem 8.h nebo je to pozde? A myslite, ze v cervenci bude v tu dobu uz dostatecna tma na ohnostroj? Po desate uz je treba povoleni od mesta, moc se mi do toho nechce.
Odpovědět
P.s. Omlouvam se za vlozeni do nespravneho fora - blbne mi pc a uz to nejde smazat ;-)
Odpovědět
Já bych radši vyčlenila na gratulaci a focení skupinek aspoň půl hodinky, jinak si myslím, že to odpovídá :)
Odpovědět
Já bych po čtvrthodině přidala na ty aktivity před obědem, tam se to může různě protáhnout, tak ať pak nemáte studený oběd :-D :-D :-D Myslím, že po obědě už to není takové "povinné" dodržet ty časy. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, rozkrojení dortu až v 18 hodin mi přijde dost pozdě. většinou si lidi chtějí dát kafe a dortík. ale koukám že nemáte klasický oběd a i pozdě obřad, tak asi záleží jak si to rozložíš.
Odpovědět
Behem foceni bude pro hosty nachystano obcerstveni aby nehladoveli. A prislo mi divne jist dort pred veceri :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mám pocit, že pro focení skupinek není tolik času, nicméně focení skupinek se dá urychlit, pokud budeš mít plán kdo s kým se bude fotit a hlavně mít někoho, kdo bude tyto lidi shánět - tj.: nenechávejte to na fotografovi, jak to bývá běžné, ale někoho pověřte, lidi se často rozprchávají a shánění těch lidí užere nejvíc času. Pokud mohu poradit, první se vyfoťte s rodiči a prarodiči, ti se totiž snad vždycky rozprchnou jako první :-D. Nebaví je stát na slunci a nevydrží často tak dlouho stát. Přesto mám ale pocit, že 15 min je málo, no, pokud se těch lidí nebude ve skupinkách fotit moc, tak by se to dalo stihnout. Na konci července zapadá slunce ve 20:50, takže ve 21:45 by už tma být měla :-)
Odpovědět
@huwik Diky za tipy :-) prarodice tam nebudeme mit bohuzel ani jeden, a pritel tam bude mit jen par clenu rodiny, takze se to urychli. Pocitam vic nez 15 minut, prece jen obrad bude trvat min nez pul hodiny.
Odpovědět
@vokara hry bych casove neplanovala, ale udelal je podle situace..zabavy nebo v dobe, kdy nebude hrat kapela.
Odpovědět
@majkll Diky, beru na vedomi.
Odpovědět
@radkaja @pokyska @huwik @majkll Nejvetsi strach mam z toho, at se sjedeme vcas do hotelu - raut uz bude pripraveny, tak at jidlo nevychladne. A potom bych nerada zdrzovala kapelu kdyby jsme nahodou nestihali, ale ta snad bude vic flexibilni.
Odpovědět
Profilova fotka
@vokara bych to neviděla až tak černě :-) teď jsem byla na svatbě, obřad začínal ve 12 a hostina ve 14. Do těch 2 hodin se měl vejít obřad, gratulace a focení skupinek. Lidí tam bylo hodně - asi 50 a snad každý chtěl skupinovku s nevěstou, takže se jich fotilo opravdu hodně. (mám asi 60 skupinových fotek) I přesto pak zbyla půlhodina, kdy se čekalo na oběd. Ty civilní obřady jsou opravdu celkem krátké, řekla bych, že 15 min. Oni mají z úřadu i nějaký postup, který je všude stejný a letos je i nějaká zkrácená verze, že řeknou najednou: vyměnte si prstýnky, dejte si první polibek a ztvrďte sňatek podpisem. Kdysi se to říkalo postupně, což obřad taky trochu prodloužilo. (Letos jsem už slyšela tolik obřadů, že bych mohla oddávajícímu snad i napovídat :-D).
Odpovědět
Profilova fotka
Focení novomanželů - není na to málo času? Ta hodinka mi přijde, že uteče jako nic...
Odpovědět
Článek se načítá
@huwik Nas bude ""oddavat bracha :-D je to neoficialne, protoze jsme se uz vzali tady v Anglii. Proto budeme mit sliby vlastni a bracha je bude bud predcitat nebo je prekladat. Snad by to ale nemelo trvat dyl, nez tech 15 minut.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?