Holky - poradte co dat rodicum. Chceme se nejak symbolicky rozloucit, kdyz "vyletame z hnizda", za vsechno podekovat, predat u pripitku....jen nevim co....? Segra se svagrem davali vino a klice od noveho bytu - ze muzou chodit navstevovat :-D sice dobry, ale nechci mit to samy...... poradte! Davate taky neco???
@mikayla Hledala jsem všude možně, nakonec nejlevnější a vstřícní byli v Poděbradech. Po telefonický domluvě jsem objednala mailem, tak příští týden dám vědět, jak dopadly. Jinak měla jsem komplikaci, že jsem chtěla pro naše 1 sklenku na víno a 1 na whisky. Většinou dělají sady dvou stejných. Ale tady bez problémů a cena 300Kč za 2 sklenky mi přišla luxusní :-D
@anellka Super, to vypada skvele. Jeste jsem se divala na bohemia crystal - take tam meli moc pekne sklenicky s moznosti piskovani. Poslala bys mi prosim odkaz na webovky do tech Podebrad? Uz ten darek budu pomalu muset realizovat, cas silene leti....:-) Tak doufam, ze z toho rodice pak budou opravdu pit a nebudou to mit schovany v zapraseny krabici :))))
Ahoj holky, ty vypiskovane sklenicky jsou super napad, jestli muzu poprosit o ten web na Podebrady, budu moc rada :-) Jinak my nechavame delat ty dorty za syna, za dceru, ale rada bych neco co jim zustane na pamatku mimo fotek :-)
@goldlady@mikayla tak skleničky dorazily a jsou krásný.. vřele doporučuju. jen jsem asi neschopná matla, ale nejsem schopná jee nafotit (hrozně se blýskají a odráží.. ) :-(