Svatební dárek pro rodiče. Poraďte, co jim dát

Profilova fotka
Holky - poradte co dat rodicum. Chceme se nejak symbolicky rozloucit, kdyz "vyletame z hnizda", za vsechno podekovat, predat u pripitku....jen nevim co....? Segra se svagrem davali vino a klice od noveho bytu - ze muzou chodit navstevovat :-D sice dobry, ale nechci mit to samy...... poradte! Davate taky neco???
Já objednala skleničky s vypískovaným poděkováním a k tomu dostanou nějaké luxusní vínko :-)
Profilova fotka
@anellka Dik za tip :-).....kde sis to nechavala vypiskovavat? Asi to pujde vsude. A jeste nejakej jinej tip na darek nekdo nemate????????????????
Profilova fotka
My budeme dávat děkovné perníky s básničkou :-)
Profilova fotka
My budeme rodičům dávat perníkové dózy s našimi jmény a datem svatby, ať to mají jako symbolickou vzpomínku :-)
@mikayla Hledala jsem všude možně, nakonec nejlevnější a vstřícní byli v Poděbradech. Po telefonický domluvě jsem objednala mailem, tak příští týden dám vědět, jak dopadly. Jinak měla jsem komplikaci, že jsem chtěla pro naše 1 sklenku na víno a 1 na whisky. Většinou dělají sady dvou stejných. Ale tady bez problémů a cena 300Kč za 2 sklenky mi přišla luxusní :-D
Profilova fotka
@anellka Super, to vypada skvele. Jeste jsem se divala na bohemia crystal - take tam meli moc pekne sklenicky s moznosti piskovani. Poslala bys mi prosim odkaz na webovky do tech Podebrad? Uz ten darek budu pomalu muset realizovat, cas silene leti....:-) Tak doufam, ze z toho rodice pak budou opravdu pit a nebudou to mit schovany v zapraseny krabici :))))
Profilova fotka
Ahoj holky, ty vypiskovane sklenicky jsou super napad, jestli muzu poprosit o ten web na Podebrady, budu moc rada :-) Jinak my nechavame delat ty dorty za syna, za dceru, ale rada bych neco co jim zustane na pamatku mimo fotek :-)
@goldlady @mikayla tak tady je kontakt www.crystal-lion.cz nám snad dorazí tenhle týden, tak pak dám vědět, jak dopadly ;-)
@goldlady @mikayla tak skleničky dorazily a jsou krásný.. vřele doporučuju. jen jsem asi neschopná matla, ale nejsem schopná jee nafotit (hrozně se blýskají a odráží.. ) :-(
@anellka Ahoj a jaké poděkování jsi tam nechala vypískovat? Jestli to není tajemství. ;-)
Holky takove tema tu uz existuju skuste pouzit vyhledavac :) napr. http://www.beremese.cz/diskuse/tema/d... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/p...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?