Svatební dárek pro rodiče, máte nápad?

Profilova fotka
Chceme dat rodicum nejaky hmotny darek (takze ne dort :) jako podekovani za vsechny ty roky i pomoc se svatbou ... mate nekdy nejaky originalni napad?
Odpovědět
Profilova fotka
@mahaena My našim necháme vypískovat poděkování na skleničky, nebo respektive na 2 půllitry a 2 skleničky na vínko... Ještě uvažuju, jestli necháme jen poděkování, nebo jestli nás na ty půllitry nenecháme zvěčnit... ;-)
Odpovědět
My budeme mit pernikove srdce a karticku s podekovanim.
Odpovědět
Profilova fotka
@balcik super napad ;-) Co presne tam nechate napsat? Dekujeme, vase jmena a datum svatby?
Odpovědět
Profilova fotka
@tessina87 jj určitě jen takhle na ty skleničky na vínko a na ty půllitry asi necháme vypískovat náš portrét a datum svatby...
Odpovědět
fotoobraz (použijte nějakou vtipnou fotku z rodiiného alba nebo svatební, pokud by to mohl být dar ex-post)
Odpovědět
Profilova fotka
@balcik Tak to mam zakazano ... nosim domu neustale (same bajecne) napady a muj drahy se na vsechno jen kreni a nelibi se mu to. Ale aby neco vymyslel on, to ne ....
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme nechali ručně pomalovat dva talíře, kde je datum naší svatby, naše jména, obrázek nevěsty a ženicha. Uprostřed je napsáno, že děkujeme za všechno co pro nás udělali :-)
Odpovědět
Já plánuju puzzle s naší fotkou s dětma a děkovným textem (prostě to bude obrázek jako koláž fotek a textu) a z toho udělat puzzle. Máme puzzle svatbu :-D tenhle motiv bude i na oznámeních, jmenovkách, dortu atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, děláme ručně malované talíře s věnováním nebo poděkováním za syna nebo dceru. Obrazek je buď na přání nebo z naší nabídky. Nově taky sety hrníček a talířek ke snídani ;o)
Odpovědět
My budeme rodičům dávat skleničky, kde je vybroušené datum naší svatby a jména na památku s tím, že jim vše řekneme osobně za co všechno jim děkujeme. Po svatbě dostanou alba, kde budou fotografie z našeho celého života a "ukončená" budou fotografiemi ze svatby, při čemž v albu zbude spousta místa na další fotografie z budoucích akcí a událostí, na fotky vnoučátek atp. :-) Nejsme zastánci darovat dorty či koláče atp, když na svatbě bude jídla a sladkostí až až. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?