Mini víno místo výslužky?

Myslíte si, že je dobrý nápad rozdávat svatebním hostům místo výslužek v podobě sladkého, mini vína? Konkrétně mám na mysli tato : http://www.svatebni-raj.cz/cz-detail-... má někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
tiez som planovala nieco podobne takze ja som za :)
Odpovědět
Rozhodně souhlasím! Určitě lepší než klasické výslužky. Já měla pro každého na stole krabičku se svatebníma mandličkama a večer jsme rozdávali naši vlastní marmeládu v ozdobných skleničkách. Všichni byli nadšeni a spokojeni. :-) O krabici sladkého (nebo hůř zbytků ze svatby) z mé zkušenosti stejně nikdo nestojí. Mini vína jsme také plánovali, ale už se to nějak nestihlo zařídit. ;-)
Odpovědět
Děkuji :) Vážně nad tím přemýšlím. Výslužku v podobě sladkého dává každý, a popravdě si myslím že toho budou už tak přejezení z hostiny. Tak na co jim to ještě cpát sebou domů, když je můžu potěšit něčím originálním :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anetamala94 My dáváme výslužku klasickou - cukroví a koláčky a NE zbytky, ale dopředu naplánované množství do krabiček. A pak právě minivíno, nakoupila jsem lahve, objednala etiketu a jelikož babička dělá víno, tak si je sama naplním :-)
Odpovědět
@zandi to je taky dobrý nápad :) budu nad tím přemýšlet...domácí víno taky děláme ale bohužel jen v malém množství tak na chuť, takže by to bohužel pro celou rodinu nestačilo :( Kolik vín dáváte? Každé osobě vlastní nebo do páru?
Odpovědět
Profilova fotka
@anetamala94 dávám krabičku cukroví do páru a jedno minivíno (ono to je nějak 0,4 nebo kolik), je to jen tak jakože aby si dali dvoudecku na naše manželství :D
Odpovědět
http://www.beremese.cz/catalog/vendor... ochutnala jsem jako dárek z jedné svatby, doporučuji
Odpovědět
My jsme dávali klasickou láhev a setkalo se to s úspěchem. Ale byla bych opatrná s tím množstvím, ty minivina jsou často tak malá, že se z toho ani dva nenapijí. Ty, co máš v odkazu nemají ani dvě decky, to už mi nepřijde moc vhodné.
Odpovědět
no já nevím, minivína z takovýchto svatebních shopů budou těžko pitelná.... nebo alespoň objednejte nějaké na zkoušku a ochutnejte :-)
Odpovědět
@genelady Jo, s tím souhlasím. Ať se to dá pít a ať je alespoň trošku co pít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, rádi Vám nabídneme jak minivína /ano tato minivína mají obsah 0.19l - jsou však hodně využívány zároveň jako doplněk ke stolu, někdo zároveň použije jako jmenovku :-)/, tak tato svá kvalitní moravská vína lahvujeme také jako klasické 0,75l láhve. Na vše je možné dodat s originální svatební etiketou na přání. Nejsme e-shop, jsme vinaři specializující se právě na vína s originálními etiketami. velmi nás těší, že naše vína se nejen líbí, ale samozřejmě nám jde hlavně o to, aby také chutnalo. Jsme rádi, že toto se nám daří, což dokazují jak naše recenze, tak vracející se zákazníci :-) Samozřejmě je možné se dohodnout na zaslání našich vín k degustaci, nebo po předchozí dohodě ochutnávka v našem sklípku. Přikládám i nějaké fotografie pro představu, více najdete v našem profilu a fotoalbech. Mějte krásný večer :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@zandi Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat kde jste koupila skleničky?
Odpovědět
Článek se načítá
@zandi Můžu se zeptat kde jste objednala etikety? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klara1162 Bricol :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kattec Dělala mi je kamarádka.
Odpovědět
@zandi děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?