Dárečky pro hosty

Dobrý den, mám dotaz...co máte jako dárečky pro hosty? Zatím mě napadají svatební vína, mini dorty (místo výslužek), nějaká zavařenina? Vím, že nechci klasické výslužky, je to drahé, pracné a vždy, když jsme nějakou dostali, dobrých bylo pár kousků, zbylé, rozlámané cukroví šlo do koše :-/... Děkuji za rady a typy. ;-)
Odpovědět
Ahoj! My jsme taky výslužky neměli. Nechali jsme si vyrobit propisky s gravírováním a pytlíček s mandlemi v čokoládě :) Přišlo nám to, jako skvělý dárek pro každého :))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky nebudeme mít výslužky a jako malý dáreček na památku budou asi jmenovky, buď ve formě perníčků ( to si ale myslím že se mi s tím nebude chtít péct a zdobit těsně před svatbou) nebo jsem teď někde (myslím na Ali) viděla vyřezávaná jména a nebo malé srdíčka co se mohou dát na klíče například :-) Prostě něco co bude zároveň sloužit jako jmenovka na stůl i jako drobný dárek na památku, takže takové dvě mouchy jednou ranou :-D
Odpovědět
@raduushka Také jsem koukala na Ali na ty jména, ale nejsem si jistá, jestli jde napsat třeba babička a jméno, všude tam jsou jenom jména..ale líbí se mně.
Odpovědět
Profilova fotka
@deniiinka Jo to mě taky napadlo, jedině nechat v takovém případě udělat dvě jmenovky, třeba menší a darovat prostě obě :-) taky jsem ještě přemýšlela, že bych tam musela ručně napsat naše iniciály a datum svatby, proto jsem se pak dívala na ty srdíčka, kde se to vyryje přímo do něj a třeba z jedné strany jméno a z druhé iniciály+datum...
Odpovědět
Ty vyřezávané jmenovky jsem našla i na českých webech. Cena vychází stejně a aspoň nebudu mít strach z diakritiky nebo že bych potřebovala nějaké vyrobit navíc a už by nebyl čas na poslání z Ali.
Odpovědět
@deniiinka Jako dárečky se nejvíc osvědčují ty jedlé/pitné, lapače prachu nikdo moc neocení. Svatbu máte v září, tak co využít letní sezónu a udělat malé domácí marmelády, čatny, pečený čaj, bezový sirup,... Pokud si někdo nevezme, spotřebujete to sami, nebude vám to tolik líto a nebude se vám doma válet 30 klíčenek.
Odpovědět
Nic. Jako host to vnímám takhle: Něco na památku = lapač prachu a min. 50%lidí to stejně vyhodí. Mini vína, marmeládky, medíčky, mandličky, serepetičky.... OMG, radši si sama koupím sedmičku bílého 😆
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem chtěla praktické dárky, které hosté po svatbě nevyhodí, ale aby mě nestáli majlant, proto jsem udělala džemiky s jmenovkou. Vaření džemu sice je pracné, ale ne z každého ovoce. Takové jahody nebo maliny, ty zas tak pracné nejsou. Já jsem měla svatbu v září, proto jsem džem vařila z mirabelek, které dozrávají v srpnu. Tam je pracné to odpeckování před vařením :-D No a dětem jsem nechala u jedné slečny z fler.cz ušít medvídky s jejich jmény :-)
Odpovědět
Budeme mít vonné svíčky v dárkových krabičkách s našimi iniciály a datem svatby. Mamka svíčky vyrábí, takže budou kvalitní, jako esenci jsem si vybrala vůni La vie est belle.
Odpovědět
My meli domaci peceny caj a mydlicka, jestli si to odnesla pulka hostu tak to bylo hodne.. bylo nam to i lito, nejaky cas jsme nad tim stravili... rano beztak prespavajici hoste meli radost z krabicky rizku, uzenin, syru a kolacky.. na jedne svatbe jsme zazili marcipanove srdce ty se behem dne rozpustily, takze k nicemu, pak propisku s inicialy a datem svatby nevim kde je .., pernickove srdicko s inicialy, pro nas kyc, fajn je asi nejaky ten alkohol, ale to se podle me musi strasne prodrazit, jdu v lete kamaradce za svedkyni a chce kazdemu dat los, na poste stoji asi 30kc tak to mi prijde docela fajn + vyrabime primo svatebni losy, kde je cena treba tri panaky, tanec s nevestou\zenichem, i nejaky ukol typu sebrat neveste zavoj, vyfotit se a nasledne panak s jenim z manzelu..
Odpovědět
Ahoj, my taky klasické výslužky dělat nebudeme. Nechce se mi s tím ,,prdět". Pro hosty jako dárek budeme mít mini medoviny s naší etiketou a pro děti bonbóny. Dále jsem vytvářela svatební noviny, tak ty si budou moct taky odvést domů jako pamatku, pokud budou chtít :-)
Odpovědět
Ahoj, měli jsme svatební mandle v krabičce s našimi inciály a datem svatby. Někdo je snědl hned, někdo si je odnesl, ale i tak jich pár zůstalo na místě. Výslužky jsme neměli, ale protože nám zbylo spoustu sladkého, tak každý kdo chtěl, nabral si při odchodu do krabičky:-).
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, my byli na svatbě, kde měli dáreček pro hosty medovinky. A když už zavřeli bar, tak přišla vhod :-D Takže plánujeme také medovinky, hlavně jsou fakt dobré :-)
Odpovědět
@veru2020 Ahoj, kde jste si je nechávali dělat a nakolik Vás zhruba vyšly? Díky :)
Odpovědět
@deniiinka Ahoj, objednávala jsem ji tady: https://www.vcelibanka.cz/svatebni-na... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?