obřad: POUTA místo PRSTÝNKU- je to podle "zákona" vůbec možné?
- Sponzor fóra
Luj89 - děkuji
budu věřit, že to bude ok
Pevrk a Evisek31- děkujeme !!
.......tohle je jen zlomek, vše je v tomto stylu, nic přepláceného, ale hosté si také užijí.....( vezeňské čepice, tetovačky, foto koutek s vězeňským metrem, vezeňská kantýna s jídlem a pitím, vezeňská mříž na které budou naše fotky...atd atd....no prostě, jsem puntičkář, tak miluju detaily
)
1. čvn 2015Ačkoli je zvyklostí vyměňovat si prstýnky, není to žádná povinnost - povinnost je dostavit se se svědky s platnými OP, říci ano a podepsat se. Zbytek je na vás. Pokud si budete chtít vyměnit pouta, nikdo nemá právo vám to zakázat.
A co se týče vašeho tématu: je to ujetý, ale dost originální.Jak jste na to přišli? Vy jste oba od policie?
1. čvn 2015Dekuji za info
na matrice se nas prave neptali a my ty pouta brali jako samozrejmost, ale az ted mi to zacalo vrtat hlavou. Od policie nejsme, ale mame radi veci po svem a jinak ( nejlepe s velkou hromadou srandy)...takze, tohle zacalo pozvankou....a pokracuje v kazdem detailu (od spodniho pradla po "policistu" (ridice) co nas odveze do "vezenske kantyny" na obed
)
1. čvn 2015Kacenkakaca - Ani jeden nejsme od policie ani odborných složek
Účelem není zesměšnit policii ČR, ani to vlastně nemá s našim tématem nic společného... ( téma je vezeňské, jediný policejní prvek jsou pouta - jako, že jsme odsouzeni na doživotí a pan řidič autobusu bude mít policejní čepici ). I tak děkuji za upozornění, člověk nikdy neví
2. čvn 2015Za mne - můžete si vyměnit, co chcete, jen by mne zajímala praktická věc - jak to provedete? Budete mít dvoje pouta a ty nasadíš ženichovi a ženich Tobě? Nebo vás oddávající (svědek nebo kdokoli jiný) spoutá jedněmi k sobě? Jak vám budou svatebčané gratulovat, když budete spojeni? To víš, představivost mi jede na plné obrátky, přesto si to nedovedu představit.
Pak dej vědět, jak to nakonec dopadlo2. čvn 2015L_a_u - všechno máme vymyšlené....pouta budou samozřejmě oddělená ( bylo by to velmi omezující), na focení budou spojená ( uprostřed je zapínací poutko).
digydigy- okovy si dávat nebudeme ( kdo by se s tím tahal), ale klasická "policejní" pouta
Lucineni - ....věřím, že to bude všechno super...i fotky ..2. čvn 2015- Sponzor fóra
@clairesclothing myslis zotavovnu vez. sluzby? ☺
19. čvc 2018
Nenašli jste co jste hledali?
Areál pronajímáme na celý víkend, svatbu můžete mít zcela ve své režii.
Zdravím
), myslíte si, že je to možné? Že nám to povolí? Nikde jsem odpověď na mou otázku nenašla....děkuji za odpovědi.
v červnu máme svatbu. Svatba je bílo černá. Pruhy, proužky, "vezeňský styl" ( pro ty, co zajímá bílo černá kombinace atd. přikládám foto, moje a posl. z netu). Pozvánky jsme posílali v modré nebo červené obsílce, pozvánka byla ve stylu policejního oznámení, vše je v tomto stylu. S přítelem si nechceme dávat klasicky prstýnky, ale pouta ( prostě, že to máme na doživotí