Zrušení svatby?

Ahoj.prosím o radu. V srpnu jsme měli mít svatbu ale můj nastávající si to nejak rozmyslel. Jsme spolu deset let máme spolu dvě děti a vloni jsme si koupili domek. A to je prý ten problém-rekonstruujeme a tak zatím bydlíme u našich. A že prý tu svatbu odlozime na příští rok až tam budem bydlet. Připadám si jako blbec. Všechno jsem zařídila všichni blízcí z tim počítají už máme doma prstynky a každým dnem mi mají přijít šaty. Tak co mám teď dělat? ?? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
To je smutné:-( No pokud to myslí vážně, že to odložtíte, určitě bych ho nechala obvolat všechny známé, rodinu aby jim to sdělil sám, a vše zařízené odvolal taky on...do ničeho bych se neangažovala, zrušil to on tak ať si to rušení užije... šaty si nechte na příště. :-)
Odpovědět
No kdybyste uz zaplatili dodavatele, nebylo by presouvani na pristi rok resenim. Pokud ale ne, jeste to furt jde. Rodina a znami to urcite pochopi.
Odpovědět
@kkkarol tak to si mel ale rozmyslet driv :(.. urcite bych ho nechala, at to vsem oznami on, a at vsechno teda obvola a zrusi on.. prijde mi to od nej hrozne trapny! :(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,tak pokuď se rekonstruuje tak se asi bojí jak by se to vše zvládlo a že chce už do svého aby jste byly sami, tak to chápu. Ale měl si to rozmyslet dříve než se to začalo zařizovat. Pokuď ještě není problém to zrušit tak bych na něj asi netlačila a šaty rok počkají a věřím, že známí to pochopí. My jsme svatbu také odložili a všichni to pochopili. Zkus si s ním ale sednout a promluvit si, třeba by se zvládlo oboje když uděláte rozumný rozpočet. Chápu jeho a chápu Tebe, protože jsi se už těšila,ale rok není zase tak hrozná doba a možná si to pak lépe vychutnáte když budete mít vyřešené bydlení.
Odpovědět
Scénu. U nás to funguje... To si neuvědomil dřív, že rekonstruujete? Nebo se původně plánovalo, že rekonstrukce bude do svatby hotová a bohužel se to protáhlo? Jinak jak říkají holky-ať všechno pozrušuje on.
Odpovědět
@kkkarool Já bych ho přizabila,a pak vykopla. Rušit svatbu,a ještě takhle těsně před termínem,to se prostě nedělá. Mě tohle udělat můj nastávající,v životě bych ho už nechtěla vidět.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?