Sestra rozšířila info o naší svatbě. Jak to vyřešit?

Ahoj holky mam mensi nebo spis veci problem.. Zasnoubili sme.se v prosinci a v unoru jsme.se rozhodli ze se budeme v srpnu brat. Vedelio tom jen nejbližší, chteli sme.to drzet pod poklickou.. Segra mi de za svedka, vi ze se to ma.z jistych duvodu drzet pod poklickou a cca mesic predem s tim pujdem ven, nerekla sem to ani v praci.. A co segru nenapadlo rekla o tom kdyz byla u kadernice ted se to siri mega rychlosti pulka lidi je na.me nastvana ze sme nerekli nic.. O to horsi je ze v te dedine bydli i jeden kluk od nas z prace ( silena drbna ) takze je mi jasny iak se to on dozvi vi to cela fabrika.. Muj mi porad rika ze nemusim nikomu nic rikat ze je to nase vec.. Co ted? Prijde mi blby aby se to dozvedeli tak ale ani moc se jim tam nesveruju.. Druha vec segra me totalne vytocila.. Muj rikal ze to mam brat s rezervou.. Diky moc za rady .
Odpovědět
Pokud to už prasklo, tak s tím stejně nic nenaděláte. Ostatním bych odpovídala, že jde jen o velmi komorní svatbu, a proto jste o tom nikomu neříkali. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@market119 Jasně, že je to každého věc, zvlášť, když jste se rozhodli narychlo,to by Vám snad nikdo neměl vyčítat. My jsme taky meli malou svatbu a skoro nikdo o tom nevěděl i když jsme to plánovali rok. Právě proto, že se tam nedostali ani rodiče kromě jednoho a za svedky byli sourozenci. Nakonec ale došly nejvěrnější kamaradky aspoň na obřad, což bylo fajn, ale na posezení (svíčkovou a dort, cca 3-4 hodiny celkem, dyl bych to nevydrzela) byli jen nejbližší.
Odpovědět
Neřešila bych to. :) Moje sestřenice se taky brala a nepozvala nás (ani neřekla, že má svatbu, jen z šuškání okolí jsme to věděli) a neřešili jsme to. Chápeme, že prostě chtěla malinkou svatbu, tak proč jí to nedopřát? :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?