coverphoto
Neaktivní

winsorka

Winsorka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 10. říj 2017
Info o svatbe
Svatba byla 1. 9. 2019
1698
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební oznámení
www.goldstreet.cz
Svatební oznámení, menu, jmenovky, svatební noviny, svatební strom a cedulky na mini zákusky jsem designově si navrhla sama a graficky do upravila a vytiskla má švagrová Monika. Krásně mi vše dozdobila a nachystala připravené na převoz. Bez pomoci rodiny bych tu dekoraci všechno nezvládla nachystat, hlavně v svatební den, bylo to hektické ráno, protože předchozí svatba, tam ještě snídala a my měli málo času na nachystání :-o Doporučuji profesionální grafické a tiskařské služby.
make-up
www.in-visage.cz
O make-up se postarala má úžasná kamarádka (svědkyně .-) ) Markétka a profesionální kosmetička a odbornice na permanentní úpravu obočí, rtů atd., kterému se nyní naplno věnuje. Její studio IN-VISAGE sídlí v Krnově Naprosto přirozené líčení na naši boho svatbu.-) Vřele doporučuji její odborné služby!
svatební prsteny
zlatnictví
Zlatnictví - Petrla Brno Pan Petrla je mistr svého řemesla. Z našeho vlastního zlata vnikl zásnubní prsten s topazem a poté i snubní prsteny. S výsledkem jsem maximálně spokojeni. Doporučujeme!
dorty
cukrářství
Cukrářství ASTON Krnov - velmi ochotná domluva, chuťově výborný dort + mini zákusky, za skvělou cenu. Ještě nám pan Aston (majitel) zapůjčil přepravní boxy, aby jsme mohli bezpečně dort převést z Krnova na Čeladnou v den svatby (kvůli nám vstával v sobotu ráno) Moc děkujeme a všichni jsme si moc pochutnali a zbylo i na výslužky v neděli ráno.-D. Skvělé služby a cena co dodat doporučuji.-)
fotograf
nej foto
Jindřich Nejedlý - profesionál a skvělý člověk. Jindra i Pavlínka jsou skvělí tým, rozesmějí hosty, poradí jim jak si stoupnout, umí vytvořit atmosféru pohody, prostě zapadli mezi nás.-).. Focení bylo velmi příjemné a využil se prostor areálu u Holubů, vzhledem k přeháňce, která nás vyhnala z focení, nakonec byla výhra.-) ukázka fotek viz mé album. Jindru vřele doporučuji.-)
winsorka přidala 2 nové fotografie
22. čvn 2020

Svatební album

(31 fotek)
VYBRALI JSME