Přípravy na naší svatbu V+D

24. led 2011

Zjišťuji že přípravy na svatbu jsou dost náročné ale zábavné i unavující.

Snad to nějak přestojíme ve zdraví a vše zvládneme jsem z toho docela nervozní aby s nic nepokazilo a vše vyšlo tak jak jsi to představuju.

Svatební stoly budou v bílo žluté barvě s ozdobnými kamínky,plátky růží atd....

Výzdoba na stoly byla zakoupená úplně nová z aukra od uživatele vseprokrasu vřele doporučuji velmi rychlé a velmi hezké zboží.

Původně jsem chtěla na výzdobu aut plyšáky a stuhy ale nakonec jsme se rozhodli že na mém autě bude kytice umělá bíložlutá a žlutá stuha ještě chci dokopit do oken věnečky.Na klikách budou mašle z organzy.

Na ženichovo auto se dá cylindr,který si dozdobím sama organzovou žlutou stuhou a udělám na něm asi mašly a dozdobí se umělýma květinama jinak na kapotě bude tay žlutá stuha a na klikách budou mašle z organzy.

Všechny ozdoby na auta a stuhy byly také zakoupené na aukro a také bez problému rychle a fajn jednání.

Vývazky si budu dělat sama budou malé i velké a budou v bílo žluté barvě.

Jmenovky už se vyrábí vlastnoručně když se v práci nebo doma nudím sednu si a vyrábím jmenovky.

Hostina zamluvená na Templáku na jihlávce pod zříceninou hradu Templštýn kam jezdíváme každý rok ke Stehlíkům do chatek je tam nádherná příroda,skály,voda je to tam jako v pohádce tak doufám že ty fotky tam budou hezké.

Snubní prsteny jsme si objednali ve firmě Rotax jsou krásné a nechali jsme si za příplatek vyrýt jména a datum svatby.Můžu vřele doporučit tuhle firmu která vyrábí snubní prsteny,velmi mile se chovali poradili pomohli nám a byli velice laskaví a přívětiví,Maj obrovský výběr snubních prstenů z titanu,stříbra,bílého zlata,žlutého zlata nebo kombinované bílé se žlutým.www.rotaxcz.com

Obřadní síň musím zamluvit na datum 24.9.2011 tak na 12 nebo půl 1 hodinu aby nám to na hostině stihli nachystat.

Obřad chceme v obřadní síni úřadu která vypadá jako kostel ale není to kostel.Přesto je to nádherný a připadáte si jako v kostele.Je to v židenicích na Lazaretní.

Dorty si budu za pomocí své kamarádky (svědkyně)dělat taky sama obě jsme chodily do stejné třídy a jsme vyučené cukrářky.Navíc kamarádka vyhrála soutěže takže snad nám to půjde od ruky a dorty budou vypadat tak jak mám naplánováno.

Dnes 24.1. domluven kamarád který hraje na klávesy,na kytaru a nádherně zpívá,že nám bude hrát na svatbě za poplatek 1 000kč celou noc.Zaplatíme mu jídlo pití a nocleh a ještě na benzín za cestu.

Máme slíbeno že nám bude hrát i písničky od Michala Davida.

Musím mu ještě poslat seznam písniček který chci.

Svatební šaty mám přes internet jasmine bridal v barvě champagne velikost 34 naštěstí mi padly :)a jsou velice překrásné a mají krásnou vlečku.

Svatební závoj champagne a korunka,náhrdelník a naušnice zakoupeny ve svatebním salonu v Brně.

Svatební podvazek modrý s kytičkou zakoupený též na aukru velmi krásný.

Boty zakoupeny jen tak náhodou když jsem procházela Vaňkovkou a jen se dívala tak mi padly do oka boty z mixeru bílé lodičky krásné uzavřené a cítím se v nich velmi pohodln vůbec mě v nich nebolí noha.Takže jsou moje a doma v teple :)Jsou z nové kolekce  jsem ráda žejsem je sehnala napoprvé jelikož v salonu mi říkali že boty se shánějí velmi špatně.

Ještě musím do šatů koupit kruhovou spodnici.

Koupila jsem si látku a výplň do svatebního polštářku na prstýnky.Bude v barvě champagne ze saténu a saténový proh přes něj taky barva champagne ale tmavá a bude na páse mašle.Polštářek si taky budu dělat sama .