coverphoto
Neaktivní

sandrahami

Sandra Hami  /  28 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. čvn 2017
bydlí v městě Český Krumlov
Info o svatbe
Svatba byla 19. 5. 2018
2162
dní po svatbě
Aktivita
28 příspěvků ve fotoblozích
11 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +181
Svatební album
Sandra Hami a Jan Hami
19. 5. 2018 Český Krumlov | 185 fotek
svatebni koordinátor
Šik svatby - Eva Glaserová
Měli jsme opravdu štěstí na skvělé lidi se ❤️ na správném místě. Evička byla náš ANDÍLEK. Pomohla nám zrealizovat snovou svatbu za které ji patří to největší DÍK :-) Tolik poctive odvedene prace a jeste s usmevem na tvari je dukazem, ze kdyz clovek dela, co ho bavi, vysledek stoji za to. A tak by to melo byt! Jestli vahate nad volbou koordinatorky, za Evicku davame ruku do ohne
květiny
FLORISTKA
Floristku jsme měli také na doporučení naší koordinátorky. Zde jsem měla trošku strach, jelikož paní neměla žádné oficiální stránky, kde bych se na její práci podívala, takže jsem pouze důvěřovala koordinátorce a vyplatilo se. Vše dopadlo nad mé očekávání a z celkového výsledku květinové dekorace jsem byla opravdu spokojená a nadšená :-) Kytičky pro maminky a svědkyni byli rozkošoné. No a svatební kytice mi vyrazila dech ❤️
svatební prsteny
Klenotnictví N.Mocková, Kaplice
Pro nás jasná volba. Mockovi znám osobně i jsem v jejich klenotnictví brigádně pracovala, proto bylo jasné kam se pro snubní prsteny vydáme :-) A jsme nadmíru spokojeni, prsteny jsou nádherné z bílého zlata. PS: zásnubní prsten manžel také vybral v klenotnictví N. Mocková :-)
dorty
Dortíky od Verči - facebook
S Verčou byla skvělá a rychlá domluva. Dort opět jednoduchý, ale krásný. A chutnal lépe než jsme si mysleli, že chutnat bude :-) Kousek máme v mrazáku schovaný na první výročí svatby a řeknu Vám nejradši bych si ho dala už teď :-D
svatební oznámení
MADE atelier - fler.cz
jednoduchosti je krása ❤️ a přesně to byla slova každého, kdo viděl naše oznámení. Jednoduché, originální a prostě NAŠE :-) Děkovné kartičky rodičům, Jak to všechno vlastně bylo..., různé kartičky ke stolům např. k fotokoutku, k darům apod. nám vytvořila vstřícná Patricie, které patří velké DÍK.
catering
Žák
Pana Žáka jsme měli doporučeného od naši koordinátorky a jsme rádi, že jsme na její doporučení dali. Jak se říká bez dobrého jídla to prostě nejde :-D Po příchodu z obřadu jsme jídlo zahájili společnou polévkou (vývar s nudlemi a knedlíčky), aby všichni byli po spolu a poté následoval raut, kde bylo na výběr z mnoha jídel např. řízečky, bramboráčky, guláš, různé saláty, studené mísy apod. Prostě labůžo :-)
kameraman
Vasil Kostin - Foto a video
Další skvělý prima člověk. S jeho kamarádem mezi nás skvěle zapadli, bavili se a těšili se ze všem společných okamžiků s námi ❤️ Bylo to úžasné. Na video se moc těšíme. Už teď víme, že bude úžasné. Vasil odvádí dokonalou práci a my jsme nesmírně rádi, že jsme si ho vybrali :-)
fotograf
Lenka Těšínská
Lenička je opravdu úžasný člověk ❤️ je nesmírně milá a sympatická a největší plus je, že nádherně fotí. Je to naše "osobní" fotografka ke které se s láskou vracíme. Jsme ji nesmírně vděčni, že byla součástí naší svatby a zachytila dokonale náš nezapomenutelný DEN D ❤️:-)
Žádné příspěvky