Výjimečná svatba na výjimečném místě.

7. lis 2013

Přejete si originální a nevšední svatební den a přemýšlíte nad zajímavým nápadem, jak a kde uspořádat svatbu? Den, který bude kouzelný a nezapomenutelný? Která nevěsta a ženich by si to nepřáli.

Co říkáte svatbě přímo v centru Prahy, v srdci České republiky? Navíc na vodě, na moderní jachtě? Na romantickém místě stvořeném pro milovníky řek a lodí, ale i historie a uchvátných scenérií pražských břehů Vltavy.

Jachta GreenYacht poskytuje všechno pro pravou a poctivou svatbu. Od svatebního obřadu, hostiny a večerní párty, až po cenově dostupné ubytování hostů. Velkou výhodou, která se tu nabízí, je možnost mít vše na jednom místě.

Svatební den na lodi může proběhnout v jakémkoliv stylu dle přání novomanželů. K dispozici je tu svatební koordinátorka, certifikovaná Českou Asociací Svatebních Profesionálů, která ochotně pomáhá a organizuje přípravu a zároveň dohlíží na příjemný průběh svatby. Sestaví předběžný rozpočet, plán svatebního dne a v případě zájmu předá i kontakty na ověřené dodavatele svatebního zboží a služeb.

Jachta GreenYacht nabízí neskutečně mnoho možností, jak uspořádat svatební den. Samotný obřad může proběhnout na horní terase lodi, nabízející romantický výhled na řeku a dokonce se může odehrávat přímo u Karlova mostu. Kreativitě se meze nekladou ani před začátkem obřadu, například dobrodružní novomanželé si mohou zvolit styl Jamese Bonda a mohou přijet na motorových člunech, jak nevěsta, tak ženich.

Výhodná pozice na Vltavě zaručuje klid od ruchu velkoměsta, ale přesto je zde velmi dobrá dostupnost do centra, která vybízí k malému výletu do starodávných uliček hlavního města.

Kouzlo jachty je stvořené jak pro málé svatby v rodinném kruhu, tak i pro větší svatbu s mezinárodní účastí. Plavba lodí je ojedinělým zážitkem pro všechny - novomanželé i svatebčany.

Jachta GreenYacht se může pochlubit svou historií od roku 1979. Sloužila jako kulturní klub s kinem pro české námořníky a mezičasem od roku 2008 prošla velkou rekonstrukcí, zmodernizovala se novým designem a doplnila technickými vymoženostmi. Běžně kotví u Libeňského mostu a slouží jako příjemný hotel s vlastní restaurací, současným vybavením a krásnými prostory, jak uvnitř lodi, tak i na otevřené palubě. Právě tyto přednosti dělají z jachty oblíbené místo k pořádání takových příležitostí, jako je Svatební den.

Každá svatba na jachtě GreenYacht je jedinečným a originálním zážitkem a stojí za to, si ho prožít plými doušky.

GreenYacht Hotel & Restaurant