Svatební veletrh SVATBA již podeváté na ostravském výstavišti!

20. úno 2017

O víkendu 4. a 5. března proběhne na ostravském výstavišti Černá louka svatební veletrh SVATBA 2017. Představíme Vám nové trendy ve svatební módě, snubních prstenech, dortících, vázání svatebních kytic, fotografování a mnoho dalšího. Pomůžeme Vám s výběrem místa pro den „D“ a nabídneme organizaci a zajištění svatby na klíč. Můžete najít inspiraci také během doprovodného programu, který bude probíhat non-stop na hlavním podiu svatebního veletrhu SVATBA. Nebudou chybět přehlídky svatební a společenské módy, luxusního svatebního prádla, účesové show, nové trendy ve společenských tancích, etiketa pro muže, autorské přehlídky společenských šatů i soutěže vystavovatelů o hodnotné ceny.

Příjemná atmosféra svatebního veletrhu SVATBA, se stala tradicí. Na ploše 3500 m2 se představí více než 70 vystavovatelů. Pod jednou střechou si můžete zařídit vše a ještě získáte výstavní slevy, které jistě nejsou k zahození. Můžete se zapojit do soutěží o hodnotné ceny jako např. zapůjčení svatebních šatů dle vlastního výběru, dárkový poukaz na ušití košile na míru, nebo víkendový pobyt v rekreačním středisku, svatební dort aj., které do soutěží věnují partneři veletrhu a vystavovatelé. Můžete vyzkoušet svatební účesy, ochutnat speciality cateringových firem a cukrářů i vybrat restauraci nebo hotel, kde se vytoužený den uskuteční.

Pro muže je návštěva svatebního veletrhu většinou nudnou záležitostí, ale u nás to neplatí! Máme připraveny přehlídky svatebního luxusního prádla, které jsou každým rokem pomyslnou „třešničkou na dortu“. Součástí veletrhu jsou expozice vozů jak sportovních, luxusních limuzín tak veteránů, které jsou velmi atraktivní právě pro svatební den. Milovníky výborné kávy a dortíků zveme do Kavárny Warewa, kde můžete v pohodovém prostředí nasát atmosféru veletrhu a probrat načerpané novinky.

Každý návštěvník obdrží svatební katalog se spoustou zajímavých článků, důležitých kontaktů a slevových akcí partnerů i vystavovatelů.

Souběžně se svatebním veletrhem SVATBA probíhají výstavy Dovolená a Region, Lázeňství (20.  ročník) a 7. Ostravský knižní veletrh. Každá z akcí v samostatné výstavní hale, které spojuje jeden vstup a jednotné vstupné. Můžete tak navštívit tři výstavy za cenu jedné vstupenky!

Těšíme se na Vás!