Svatba - 14. ročník svatebního veletrhu na Černé louce

9. říj 2023

Plánujete svatbu a hledáte inspiraci pro svůj velký den? 3.-4. listopadu 2023 proběhne na Černé louce v Ostravě 14. ročník svatebního veletrhu Svatba. Událost, která poskytne vše potřebné pro všechny budoucí novomanžele a ty, kteří si chtějí užít „svatební šílenství“.

Rozhlédněte se po nejnovějších trendech v oblasti svatební módy. Doprovodný program nabídne hned několik přehlídek svatebních šatů uznávaných svatebních salonů a talentovaných návrhářů, ukázky svatebních tanců, krájení svatebního dortu a kuchařskou show.

Bohatá bude také nabídka snubních prstenů, lahodných svatebních dobrot, květinových dekorací, svatebních doplňků a všeho, co potřebujete pro dokonalou svatbu.

Dětský koutek a „retro koutek“ pro pány i dámy poskytne skvělou zábavu pro celou rodinu a příjemné posezení s možností ochutnat výborné míchané drinky.

Hledáte nápady na rozlučku se svobodou? Chybět nebude inspirace a jedinečné lokace pro tyto speciální okamžiky. Přijďte si užít skvělou atmosféru a objevte kouzelná místa pro Váš den D.

Program, seznam vystavujících a více informací najdete na www.svatbaostrava.cz.