3 otázky pro Svatební deník

4. zář 2017

Jak a proč Svatební deník vznikl?

V době, kdy jsem se vdávala, jsem hledala něco, co by mi pomohlo s plánováním svatby a zároveň zůstalo jako památka na tohle krásné a zároveň hektické období. Mám ráda retro a preferuji starý dobrý papír. Nesehnala jsem však nic, co by splňovalo mé požadavky. A tak vznikl nápad pomoct dalším nevěstám.

Obešla jsem všechny kamarádky, které řešily svatbu, aby se mnou sdílely, co je při plánování potkalo. Ony se zase ptaly dalších svých známých a nakonec jsem posbírala desítky příběhů, které jsem se snažila do deníku zakomponovat v podobě průvodního textu, který Vás nenásilně navede, co vše je nutné zařídit a přitom na nic nezapomenout.

Čím se Svatební deník liší od konkurence/ jiných plánovačů svatby?

Jednak je to průvodní text, který je, troufám si říct, náznakem vtipný - konkrétní nevěsta prochází plánováním svatby krok po kroku spolu s Vámi a přemítá, pro co se v dané oblasti rozhodnout, na co nezapomenout a koho čím zaúkolovat… U každé kapitoly je dostatek místa pro vlastní poznámky a zvýrazněná část, na co nesmíte zapomenout. Celý deník je doplněn úsměvnými ilustracemi.

Ráda bych zmínila také rozměr deníku, který se vejde opravdu téměř do každé kabelky, a tak můžete mít snadno své poznámky vždy u sebe. V neposlední řadě je nutné uvést online část www.PlanSvatby.cz, která je doplňkem tištěné verze a pomůže Vám pohodlně např. rozeslat elektronické pozvánky s evidencí jejich potvrzení, snadno zde rozesadíte svatební hosty u stolu, samozřejmostí je pak fotogalerie a vlastní jednoduché webovky.

Komu je Svatební deník určen a kde jej lze sehnat?

Deník je určen všem nevěstám, zejména těm, které si rády dělají poznámky a chtějí mít na období plánování dne D vzpomínky na jednom místě. Svatební deník pak využijete, až budete předávat dobré rady kamarádkám. Pokud se trápíte s nutnými administrativními úkoly, je Vám připraven pomoci PlanSvatby.cz, ke kterému získáte přístup s nákupem tištěného deníku na www.Svatebnidenik.cz. Pouze nyní je za speciální cenu 250 Kč.