coverphoto
Neaktivní

mersiie

  /  26 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 6. úno 2017
bydlí v městě Blansko
Info o svatbe
Svatba byla 22. 4. 2017
2555
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
23 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební šaty
Jana Králová - Salon Prstýnek Boskovice
Svatební šaty jsem měla od Paní Králové. Úžasný a ochotný přístup, na výběr jsem měla ze spousty šatů a bylo opravdu těžké si vybrat. Proběhlo několik zkoušek šatů, jejich následná úprava na moji délku. Cena půjčovného okolo 5 000 Kč, půjčovala jsem si i bolerko a kupovala jsem si podvazek. Šaty sklidily obrovský úspěch a neměnila bych! :)
svatební oznámení
Foto Drápal Boskovice
Dostali jsme na výběr z několika možností, oznámení bylo rychle hotové.
hostina
Restaurace pod Dubem
Rozbíjení talíře, jídlo při hostině, následný raut.. všechno bez chybičky! Všichni hosté byly moc spokojení a chválili. Restaurace byla i krásně vyzdobená. Personál bych ohodnotila průměrně - já, jakožto nevěsta jsem musela chodit objednávat hostům občerstvení, protože číšnice nestíhali, ale dalo se to přežít. Byly na celý náš salonek a celou restauraci samy a dalo se to pochopit.
civilní obřad
MÚ Svitávka
Obřad se konal ve Vile MÚ ve Svitávce. Vila byla krásně vyzdobená, vše bylo krásně nachystané. Všichni byly moc milý, obřad byl krásný a zpívali nám u toho živé písně, které jsme si mohli vybrat. Všichni byly moc ochotní a příjemní. Dokonce jsme s manželem dostali oddací list ihned po obřadu :)
hudba
Kraváček
Na svatbě nám hrál DJ pan Kraváček ze Svitávky. Hrál všechno možné, pro všechny generace, které na hostině byly.. mě osobně se jeho výběr líbil a neměnila bych.
fotograf
Martin Kryštof
Martin je kamarád ze školy, který má focení jako koníček. Fotografie jsem zatím neviděla, ale choval se solidně.. ptal se mě, co chci fotit, několik fotek mi ukázal i během hostiny když jsem měla trochu času a byla jsem spokojená. Zároveň se i doufám bavil a to je fajn :)
Žádné příspěvky