coverphoto
Neaktivní

mazora

Lucie  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 21. říj 2013
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 7. 6. 2014
3610
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
11 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +59
Svatební album
Lucie a Lukáš
7. 6. 2014 Praha | 63 fotek
výzdoba
Alucca
Alucca nám vyráběla bedýnku na přání a hrnečky pro rodiče a svědky. Bedýnka se všem moc líbila, Alucca nám ji skvěle připravila dle barev a stylu svatby a hrnečky všechny obdarované moc potěšily. Ještě jednou moc díky za ochotu a bezproblémovou komunikaci!
květiny
ROSMARINO květinový ateliér
Markéta Keclíková je úžasný a milý člověk, který se mi s přípravou květin absolutně trefil do mého vkusu!! I maminky byly ze svých kytiček nadšené a aranže na stolech také sklízely jen chválu!
make-up
Kateřina Pechová
Katka Pechová ze salonu Paradise byla dalších z úžasných lidí, které jsem měla při přípravách své svatby potkat. Nejenže je ohromně šikovná a díky jejímu líčení jsem se cítila skvěle a všichni jen a jen chválili, ale byla mi i velkou oporou při mých ranních přípravách a mém nemalém stresu:) Ráda ji doporučím i jako manikérku, nehty mi dokázala skvěle sladit do barev svatby a ještě tam zakomponovala puntíky!:)) A k tomu všemu mi deset dní před svatbou (kdy jsem kromě šatů byla zoufalá i ze svého kadeřníka) doporučila i kadeřnici, která mi nakonec udělala krásný účes dle mé představy.
svatební šaty
Vladimíra Hauerová
U šatů došlo k jedinému, zato pořádně velkému problému! Doporučení dávám ráda a zcela po zásluze paní Hauerové z Řeporyjí, která mi během týdne a uprostřed největší poptávky dokázala udělat z mých pokažených šatů úplný zázrak. Původně jsem si šaty nechala šít v Salonu Linie. Ačkoliv jsem si ušití šatů zadala již v prosinci, přesto byl přístup švadleny poměrně laxní (na moje urgence mi vždy byla přislíbena zkouška, která se pak několikrát posunovala, jednou dokonce švadlena na zkoušku zapomněla a šla jsem k ní tedy zbytečně). Navíc jsem (při své váze 61kg) byla několikrát upozrněna, že bych měla zhubnout, což nevěstě pár týdnů do svatby určitě nepřidá. Výsledek byl ale největším zklamáním, šaty mi vůbec nesedly a když jsem se ptala, proč mi jsou volné, bylo mi řečeno, že tam mám "vůli" kvůli hostině. Když jsem poté celá zoufalá přijela k paní Hauerové, ta mi šaty zabrala o celých 20 cm!!!!, a konečně z nich udělala ty mé vysněné. Nebýt jí, vůbec si nedovedu představit, co bych si na svatbu oblékla.
dorty
Laskominy
No koho jiného zvolit, než Zuzku Dvořákovou! Musíte se tedy ozvat skutečně hodně dopředu, ale určitě to stojí za to, makronky byly prostě bezkonkureční a inspirovali jsme několik dalších párů, které se chystají na svatby v létě. A k tomu vynikající cupcakes, u kterých jsme nevydrželi a ochutnali je s manželem už v autě cestou na Letenský zámeček:))))
svatební oznámení
Printia
Printia byla jedna z dalších skvělých voleb. Nechávali jsme si dělat oznámení dle mého návrhu, k tomu mi na moje přání navrhli a vyrobili krabičky na makronky (které se všem hrozně líbily, navíc se poměrně těžko shání, takže určitě doporučuji)! K tomu blesková komunikaci a moc milý přístup pana majitele!
doprava
Tick Tack Taxi
Konečně taxi v Praze, které fungují na úrovni! Podotýkám, že na dispečinku, kde jsem vozy objednávala, nevěděli, že se jedná o svatbu, přesto přijeli řidiči v oblecích, neustále se ptali, jestli nám nemohou s něčím pomoci...
civilní obřad
Letenský zámeček
No tak tady žádné slovo chvály nestačí! Nic nebyl problém, v náš den se o vše postarali od posbírání občanek až po to, aby nevěsta měla neustále co pít:) K tomu vynikající kuchyně, kterou všichni hosté nemohli vynachválit...Přípravami můžete reálně ovlivnit tak půlku všech organizačních a technických záležitostí, ale druhou půlku Vám a Vašim hostům vytvoří zázemí svatby, jídlo, servis, kdy se prostě musíte spolehnout na vybrané místo. U nás to zafungovalo na 150% a jsme za to hrozně vděční. Prostě za nás to byla nejlepší volba z celé svatby (tedy kromě volby ženicha:))!
Žádné příspěvky