coverphoto
profesionál

Make-up artist Markéta Hojgrová

Make-up a účes
Praha
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Ahoj! Jmenuji se Markéta Hojgrová a jsem certifikovaná make-up artistka. Svou práci miluji a nesmírně mě baví a naplňuje. Vizážistice se věnuji od roku 2023, kdy jsem úspěšně absolvovala kurz v Make-up Institute Prague a získala nejen certifikát, ale i profesní kvalifikaci. Mám za sebou praxi v podobě líčení osobní klientely a práce s fotografy. Můžete se u mě těšit na profesionální kosmetiku značek Mac, Kryolan, MUD a mnoho dalších. Tak pojďte do toho semnou. Těším se na vás!
Každá nevěsta se chce ve svůj velký den cítit co nejkrásněji a já vám k tomu ráda pomohu. Profesionální svatební make-up a účes včetně zkoušky.
722134988
Praha
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
O nás

Každá nevěsta se chce ve svůj velký den cítit co nejkrásněji a já vám k tomu ráda pomohu. Svatební líčení je specifické, protože musí vypadat nádherně nejen na denním světle, ale také na fotografiích. Zároveň je důležité, aby vydrželo krásné po celý den.

U tohoto typu líčení je důležitá zkouška, kde si do detailů probereme vaši představu. Ideální je ukázat mi fotku vašich svatebních šatů, kytici a jakého stylu svatba bude. Vhodné je mít na sobě něco v barvě šatů, například bílé tílko.

Na zkou...

Ukázky naší práce
  • +28
Žádné příspěvky