coverphoto
Neaktivní

lucoska29

Lucka  /  40 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. zář 2010
bydlí v městě Ostrava
Info o svatbe
Svatba byla 11. 6. 2011
4697
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
6 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +31
Svatební album
Lucka a Vláďa
11. 6. 2011 Ostrava | 35 fotek
ubytování
Hotel Clarion Ostrava - svatební noc
Naši svatební noc jsme strávili v hotelu Clarion Ostrava, kde se nám moc líbilo. Doporučujeme.
svatební auto
Arida Marketing Olomouc
Ženich zajistil opravdu veliké překvapení. Na svatbu jsem jela nádhernou bílou limuzínu LINCOLN 120. Byla naprosto nádherná. Všem se moc líbila. Služby firmy a přístup personálu byl na profesionální úrovni. Cenově vyšla služba stejně jako bychom objednávali vůz z Ostravy (i když se vezme v potaz dojezd z Olomouce do Karviné, pak Karviná - Ostrava a zpět, cena byla ve stejné relaci). Všem mod doporučujeme, úžasné bylo, že jsme zpět jeli jako novomanželé i s rodiči a družičkou :-)
hudba
Skupina Flash
Byli skvělí. Hosté říkai, že jsme měli na svatbě řadu originálních interpretů, že se jejich podání skladeb nedalo rozeznat kvalitou od originálů. Zahrajou prakticky všechno. Nejen, že úchvatně hráli, ale jsou to velmi příjemní a vtipní lidé. Vřele doporučujeme.
fotograf
Ján Senčák Photography
Pan Senčák je velice příjemný a ochotný pán. Ve svatební den se postaral o fotografování. Měli jsme ho objednaného na celý den, fotil od příprav až do konce zábavy. Nenafotili jsme moc našich portrétních fotek, jelikož se mi na svatbě stal úraz, zrušila jsem si koleno a tím pádem se už odpolední focení v parku nekonalo. Za to se pan fotograf vyřádil na reportážních fotografiích ze zábavy. Pan Senčák byxl velice ochotný, byli jsme s ním opravdu nadmíru spokojeni. Doporučujeme.
doplňky nevěsty
Závoj - Kateřina Zouharová - Ostrava
Na paní jsme natrefili na svatebním veletrhu na černé louce Ostrava. Objednala jsem si závoj a byl hotový do tří dnů. Byl moc pěkný, zdobený kamínkama. Doporučuji.
doplňky nevěsty
Spodní prádlo - Lenotýna - internetový obchod
Spodní prádlo jsem si objednala přes internet, jelikož sehnat ve svatebním salonu podprsenku s košíčkem D je opravdu neřešitelný problém. Tam jsem sehnala celou sadu bez problému včetně podvazkového pásu. Doporučuji.
svatební šaty
Svatební salon Romance
Šatičky bylynádherné, moc se líbily. Paní v salonu jsou velmi ochotné a příjemné. Moc děkuji a doporučuji.
účes
Účes - salón VIP Karviná
Účes byl super, vydržel do druhého dne a hlavně...líbil se ženichovi ale i svatebčanům. Byla jsem moc spokojená.
Žádné příspěvky