Skupiny na Beremese

Ve Fotoblozích přibudou skupiny, které mají spojovat nevěsty podle místa bydliště a termínu svatby. 

Místní skupiny

Je mnoho informací, které nás zajímají jen z toho důvodu, že někde bydlíme. Zajímají nás, kde jsou v našem okolí dětská hřiště, jaké akce se kde konají, kde je dobré dělat nákupy, kam jít na procházku. Na druhé straně nepotřebujeme vědět kde a co se děje v Praze, když bydlíme v Ostravě.
Místní skupiny mají pomoci nevěstám vyměňovat si informace, poznávat se a organizovat se v rámci daného okresu. Tím získáte informace, které se vás týkají, jsou aktuální a to od lidí, kteří bydlí tam, kde vy. 

Termínové skupiny

Nevěsty, které připravují svou svatbu a mají ji v tom stejném termínu, si určitě mají co říct, protože právě prožívají stejnou životní situaci. Sdílejí své pocity a zkušenosti lehčeji přes termínové skupiny.  

 

Jak fungují skupiny?

Ve skupinách se dá zveřejnit jeden druh příspěvků - textová zpráva. K ní můžete přidat jednu a nebo více fotek. Po zveřejnění už není možné daný příspěvek editovat (upravovat), ani přidávat/odebírat fotky. Členové skupiny mohou příspěvky komentovat a nebo je označit, když se jim líbí.
Příspěvek může vymazat pouze autor příspěvku. Komentář může vymazat jen autor komentáře. Admin může vymazat příspěvek a nebo komentář v tom případě, že porušuje pravidla stránky. Pro skupiny platí stejná pravidla přispívání jako pro fotoblogy. Profesionálové zatím nemohou být členy skupin. 

Kdo vidí skupinu a příspěvky v ní?

Skupinu a příspěvky v ní vidí pouze členové dané skupiny. Ten, kdo není členem skupiny, nedohledá danou skupinu a ani do ní nemůže přispívat. 

Jak se stát členem skupiny?

Podle druhu skupiny:

  • Členem místní skupiny se stanete, jestliže si v nastaveních zadáte své aktuální bydliště.
  • Členem termínové skupiny se stanete, jestliže si v nastaveních (Svatba) zadáte termín svatby.

Jestliže už máte tyto údaje zadané, automaticky jste se stali členy daných skupin.

Nechci být členem skupiny

Pokud nechcete být členem skupiny, můžete ji kdykoli opustit. 

  • Radka RichterováNení to škoda členit nás takhle do skupin? 😞 Když vezmu to, že jsem úplně z druhého konce republiky, ale stejně mě zajímají věci třeba z Brna, tak už se k nim nebudu moci dostat pokud nebude ve skupině ne? 😞
    • jennyska
      AUTOR
      @limda  Ahoj Limdo, určitě budou všichni stále postovat své věci i do hlavního feedu - tedy do svého Fotoblogu, takže si nemyslím, že o info budeš přicházet. Jestli máš ale k tomuto městu nějaký vztah, stačí si přehodit v Nastavení své bydliště, být ve skupině Brno a potom si své bydliště nastavit zase zpět. Zůstanou ti tak aktivní obě skupiny 😉 Měj se krásně! J*
      • Radka Richterová@jennyska  Díky moc za odpověď. Já jsem vždycky z každé změny tak vyplašená, že se musím ujišťovat, že to bude dobrá změna 😃