Jak to začalo...

7. dub 2011

Vloni v červenci jsme se rozhodli, že se vezmeme. Vyvstal tedy problém kdy. Navrhovali jsme původně jaro, potom červen a nakonec kvůli termínu - květen. Na přípravy nám  zůstávalo dost času a já si je opravdu užívala. Vyzkoušet šaty, s kamarádkou na obídek. Prohlédnout bižuterii, s dcerou na čaj...dost věcí se mi  podařilo koupit - jako krásné pohodlné botky a dekorace, s partnerem snubní prstýnky.

V průběhu těchto prvních příprav jsem oběhla polovinu Prahy, vyzkoušela spoustu šatů i doplňků a prohlédla moře obrázků ze svateb. To jsme ještě věřili, že naše svatba bude velmi malá spíš komorní. Časem ale začala žít vlastním životem a nakonec to vypadá na střední akcičku s padesáti lidmi. 

Od letna do března jsem byla ve fázi dvě - t.j. domlouvání s dodavateli /případně loučení s nevyhovujícími/ placení záloh a téměř permanentního mailování. Sama sebe jsem nominovala do funkce "svatební manažerka" a celkem mi to jde. Už se ale těším, až v den svatby vyměním roli a budu "nevěsta". 

Teď v dubnu přecházím do fáze tři - rekapitulace a drobné dodělávky. Po fázi dvě jsem utahaná jako morče a když jsem minulý týden měla zkoušku sv. účesu a líčení, málem jsem tam na barové židličce usnula. Plánuju víc odpočívat a už tolik nesvatbovat.

J.