coverphoto
Neaktivní

jancesmp

Jája  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 27. bře 2014
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 13. 9. 2014
3507
dní po svatbě
Aktivita
18 příspěvků ve fotoblozích
25 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (30)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +27
Svatební album
Jája a Filip
13. 9. 2014 Praha | 31 fotek
catering
Maxi service
Úžasný, jedním slovem vážně úžasný. Pan majitel je strašně milý člověk, zařídil vše co mi na očích viděl a i vybavení ve fuchsiové barvě, o které slyšel poprvé v životě :-). Určitě doporučuji!
kostel
Kostel svatého Petra a Pavla na Vyšehradě
Kostel je prostě kostel...i nevěřící svatebčané uznali, že byl obřad krásný a měl veliké kouzlo. Náš oddávající je strašně milý a chytrý člověk. Všechny setry byly také úžasné a díky sestře Marii byl nakonec obřad právě u nich na Vyšehradě. Po zasnoubení v září 2013 jsem volala na Vyšehrad, že bych u nich chtěla mít svatbu, s úsměvem se mě zeptali jestli v roce 2015 nebo až 2016 . Sestra nakonec vyškrábala pár termínů na rok 2014, ale byly to jen pátky. Druhý den mi sestra Klára volala znovu, že tu mají volnou sobotu 13. září. Vzhledem k tomu, že mám 12.září narozeniny, tak se mi ten termín moc nelíbil, pořád jsem vymýšlela proč ne a že to nechci s těmi narozeninami spojovat. Volala jsem tedy sestře, že moc děkuji, ale kvůli těm narozeninám se mi termín nelíbí a ona mi hned řekla: „a co může být krásnějšího, než dostat manžela k narozeninám!“. Okamžitě se mi změnil pohled na svět a termín jsem zarezervovala. Snoubenec, ale musel slíbit, že budou vždy dvě květiny…Jedna k narozeninám a jedna k výročí. Jinak o
svatební šaty
SVATBA SNŮ
Svatba snů je příjemný salon. Bohužel (bohudík) to byl můj jediný salon kde jsem byla, protože hned při první návštěvě jsem se zamilovala do šatů a jít nikam jinam nemělo smysl. Celý rok jsem se pak bála, že potkám krásnější šaty, ale nestalo se…ani to nebylo možné, šaty byly božské, voňavé a personál velice ochotný a milý. Jen upozornění pro všechny! Když si vybere šaty kvůli dvoumetrové vlečce, tak si jí pak nezapomeňte přes den odvázat :D :D
kameraman
Videojinak Lukáš Šimandl
Videojinak je prostě video jinak, výsledné video ještě sice nemáme, ale už teď víme, že bude úžasné. Díky klukům jsem nebyla ani trošku nervózní a zábava byla hned od rána. Určitě doporučuji.
fotograf
Le Monika
Úžasná, milá a jak můžete vidět tak i moc šikovná. Fotky jsou nádherné, mají kouzlo a focení s Mončou jsme si užívali. Určitě doporučuji!
Žádné příspěvky