coverphoto
profesionál

Jana Dufková make-up & hairstyling

Make-up a účes
Praha
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Práci vizážistky, maskérky a hairstylistky se profesionálně věnuji od roku 2000. Ráda se se věnuji nejen nevěstám a maturantkám, mám zkušenosti s fotomake-upem a líčením na kameru. Pracovala sem jako externistka v TV Prima a TV Harmonie. Prováděla jsem i maskérské práce pro ND, bývalé divadlo Milénium, muzikál Popelka, seriál Kameňák... 10 let jsem dělala masky na kalendář "Proměny" pro Nadaci Archa Chantal. Líčím a češu módní přehlídky, videoklipy, reklamy.Miluju kočky, máme kocoura a kočičku.
Nabízím nevěstám celkový svatební styling: make-up, účes, výběr šatů, kytice. Češu i náročné drdoly. Praxe v oboru od roku 2000. Dojedu kamkoliv.
723 444 870
Praha 3, Čajkovského 7
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
O nás

Nabízím nevěstám poradenství při výběru svatebního looku

Nabízím svatební make-up a pro ostatní svatebčanky elegantní slavnostní líčení. Češu jak jednoduché, tak i složité společenské účesy, umím pracovat s příčesky a klipinami. Léta provádím barevnou typologii, proto mohu poradit i s barvami.

Používám kvalitní styling na vlasy a fixační prostředky na make-up, aby vše vydrželo i v náročnějších podmínkách – horko, vítr, tanec.. Vždy upřednostňuji, aby se nevěsta cítila za všech okolností ...

Ukázky naší práce
  • +41

Videa

Nový ateliér

(3 fotky)

Něco málo barviček.

(2 fotky)

MILÉ NEVĚSTY!!! Svatební sezóna pomalu končí, obrovský dík Vám všem, co jste si mne vybraly! Už se těším na sezónu 2019 a budu se opět snažit, abych Vám byla nápomocná nejen na vytvoření make-upu a účesu, ale taky příjemnou společnicí při svatebním frmolu. Přeji Vám, ať jste v životě šťastné! Vaše vizážistka Jana

Družička Diana

(12 fotek)

Věnečky do vlasů z mé dílny

(16 fotek)