coverphoto
Neaktivní

imudonka1

Kristýna
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 11. srp 2016
Info o svatbe
Svatba byla 1. 9. 2020
1338
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +17
Svatební album
Kristýna a Jaro
1. 9. 2020 Kroměříž | 21 fotek
účes
dana stoklásková
šikovná slečna, která á svoje kadeřnictví v bystřici pod hostýnem. příjemná, rychlá komunikace, líčení a vše dle dohody, vlny sice během dne trošku opadly - ale bylo teplo hodně velké, tak se nedivím. učesala svědkyně, maminku, tetu ještě přede mnou. za mě doporučuji!
svatebni koordinátor
my
sice to bylo trošku stresu, ale času je dost, když máte milé hosty, mezi nimi vždy se najde někdo, kdo dokáže říct ostatním, kde a kdy mají být. Nad vším jsem moc přemýšlela, měla jsem seznam věcí a her, na tkeré nemám zapomenout, kamarádky jsem poporisla o roznešení binga a "novin", všichni byli skvělí ! Ale troufám si říct, že naší přípravou a tím, že jsem hodně přemýšela o tom, aby se měli hosti dobře a nenudili se a byli spokojení - tím budeme spokojeni i my dva :-)
instrukce pro svatebčany
my
e-maily, plánky, veškeré informace. postupná komunikace, vše ok
květiny
zahradní centrum želechovice
zahradnictví u předměstí Zlína. Vybírala jsem dle zkušeností a fotek na fb. představa téměř předčial má očekávání. Květiny jsem měla: svatební, svědkyně, maminky, náramky na ruku, slavobrána a řezané pro vlastní výzdobu. super! Cena i komunikace.
svatební šaty
miabella - šijeme z lásky ke kráse
super krásné lehké šaty. vydržela jsem až do dvou do rána. i když bylo teplo a měla jsem dlouhý rukáv, ničemu to nevadilo. vybrala bych si příště si jiný výstřih a střih trochu vršku, ale to je můj pocit.
výslužky
cukrářství josef michalík - bystřička
skvělé cukroví, skvělé koláče, velké, malé, i zákusky. super domluva.
dorty
martina tovaryšová
Skvělý dort, vzhledově i chuťově. Každé patro jiný korpus - jiná náplň. Plní představy každému. Dort se snědl téměř celý, čtvrt spodního patra se dojedla druhý den jako zákusek k obědu. Paní Tovaryšová je z Přerova.
svatební oznámení
zuza verbovska art
Slečna / paní je až z košic. Vymyslela jsem si naše postavičky na svatební oznámení. výsledek stojí za to.
Žádné příspěvky