coverphoto
Neaktivní

idoch

Ida  /  45 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 21. čvn 2008
bydlí v městě Blansko
Info o svatbe
Svatba byla 3. 6. 2011
4714
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +50
Svatební album
Ida a Jan
3. 6. 2011 Blansko | 54 fotek
kostel
sv. Martina Blansko
Příprava u pana faráře byla krásná, hodně nás oba obohatila. Moc si ceníme času stráveného u pana faráře Kaňi, moc pěkně se s ním rozmlouvá, jeho rady nám moc dali.
make-up
Hana Čihánková
Hana mě nalíčila moc krásně, cítila jsem se mladě a svěže, dokonce jsem měla i linky na horních víčkách. V běžném životě se téměř nelíčím, proto jsem chtěla jen nenápadný make-up, vše bylo dle mých představ a líčení vydrželo krásné celý den.
účes
Kristýna Lakomá, Salon Profesional, Pasáž Rozkvět
Kristýna mi vlasy upravila tak, jak bych se já nikdy ani neodvážila pomyslet a opravdu jsem se v účesu cítila skvěle, vydržel mi ještě celý víkend :-)) Chodím ke Kristýně i na běžnou úpravu vlasů, tak jsem věděla, že se na ni můžu spolehnout. Doporučila a zajistila mi i vizážistku.
svatební šaty
Svatební Salon Bella
Vdávala jsem se s 5ti měsíčním bříškem a šaty, které mi v salonu doporučily mi opravdu sedly a nikde mě netáhly, měla jsem je na sobě celý den. Závoj i podvazek mám taky odtud. S přístupem v salonu jsem byla moc spokojená, ve všem mi vyšli vstříc. Šaty jsem vracela dost ušpiněné, měla jsem docela strach, co na to v salonu řeknou, ale vše brali úplně samozřejmě, jen chtěli vědět, od čeho skvrny jsou, kvůli čistícím prostředkům :-)) Měla jsem šaty Biely Kvet.
fotograf
bigi - svatební foto a video
jsme s výběrem fotografa moc spokojení, zachytil náš den takový, jaký opravdu byl, vyjímečný, krásný a něžný. Bigi je profík, pohyboval se mezi námi nenápadně, prostě jsme se s ním cítili fakt přirozeně a nenuceně. Má výborné nápady.
Žádné příspěvky