coverphoto
Neaktivní

freckles23

Tereza K.
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 7. zář 2014
Info o svatbe
Svatba byla 22. 6. 2019
1743
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
13 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební prsteny
Snubní prsteny Brilas
Chtěli bychom moc poděkovat panu Linhartovi ve Zlatnictví v Hostivaři, za úžasný čas strávený při výběru snubních prstýnku. Dostali jsme mnoho informací, pan majitel je zlatý člověk a každému doporučuji, objednávat prsteny zde. Velmi milý a profesionální přístup. Moc děkujeme!
dorty
Mácidorty
Už na ochutnávce dortů bylo jasné, že si u Máci dort objednáme. Na všem, co vyrábí je vidět, že vše dělá s láskou. Byli jsme maximálně spokojeni s dortem, přesto že byl letní den, dort byl úžasně lehký a osvěžující, lepší dort jsem opravdu nejedla a že jsem jich už měla hodně ;-) Všem moc chutnal a vypadal přesně tak, jak jsme se dohodli na schůzce. Byli jsme naprosto spokojeni se vším, určitě doporučujeme :-)
fotograf
Facefoto Daniel Dančevský
Máme obrovskou radost, že jsme si vybrali na zachycení našeho dne právě p. Dana. Neskutečně milý,přátelský a ochotný člověk. Umí zachytit ty nejkrásnější momentky. Tak jak prezentuje svou práci, která nás nadchla, tak nás ještě víc nadchly naše fotografie. Jsou krásné, čisté, přirozené, přesně na fotce vidíte, jak se člověk v daný moment cítil. Má super nápady a je vidět, že do své práce dává maximum.Opravdu, pokud chcete nádherné fotografie a k tomu pohodového fotografa, nikde jinde nehledejte :-)
hudba
Dj Libor Kralovič
S radostí doporučujeme Libora jako DJ, který se postará snad úplně o všechno co se okolo hudby týče. Zvládá moderovat, připraví vše pro tu správnou atmosféru spolu se světelnými efekty, zahraje cokoliv si přejete, i když je každá písnička úplně jiný žánr :-) Nejen po profesionální stránce, ale také jako člověk je spolehlivý, ochotný a přátelský. Od začátku byla komunikace na úrovni a vše na čem jsme se domluvili bylo splněno. Děkujeme Vám a doporučujeme dále :-)
Žádné příspěvky