coverphoto
Neaktivní

ellux

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 20. led 2020
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
103 příspěvků ve fóru
4 inzeráty
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Poté, co naprosto vybouchlo slavné Elody mi Martina ušila ty nejúžasnější šaty. I když jsem stresovala, že se to nestihne, měla se mnou svatou trpělivost a splnila každé mé přání.
účes
Make-up artist Jitka Janatková
Nakonec jsem musela absolvovat dvě zkoušky, protože po té první mi účes vůbec nedržel. Byla jsem zklamaná, otrávená, zoufalá, uvažovala jsem, co budu dělat. Druhé zkoušky jsem se tedy docela bála, ale výsledek předčil mé očekávání, účes byl vynikající, přesně podle mých představ, krásně držel, takže svatebního dne jsem se bát přestala a vůbec jsem pak nelitovala.
make-up
Make-up artist Jitka Janatková
Krásné decentní líčení, které vydrželo celý den.
kameraman
Timotej Sturc
Mladý klučina, zapálený a překvapivě dobře technicky vybavený. Sbírá zkušenosti, takže výsledné video má nějaké mouchy, ale za částku, o kterou si řekl, odvedl velmi dobrý kus práce.
fotograf
Jan Tichy Photography
Pohodář, který ví, co dělá a opravdu to umí. Nečekejte žádné strojené fotky, spíš dokonalé zachycení okamžiku - a to tak, že o tom ani nebudete vědět. To je kouzlo fotografa vybaveného pořádnou fototechnikou... Výsledné fotky mají krásné přirozené barvy, opravdu nečekejte žádné rádoby-trendy hnědé/modré/zelené filtry...
Žádné příspěvky