coverphoto
Neaktivní

blondyna_z_londyna

Janča Rožnovská  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Myslím, že jsem úplně normální....snad :-D
zaregistrovala se 5. říj 2010
Info o svatbe
Svatba byla 5. 7. 2011
4672
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
8 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +36
Svatební album
Janča Rožnovská a Víťa Nedbal
5. 7. 2011 Vyškov | 40 fotek
květiny
Květinářství u Kašny - Bučovice
Jediné mé zklamání ze všech dodavatelů. Ne, že by kytičky nebyly hezké, to ne, ale prostě vůbec nebyly podle toho, co jsem si přála. A myslím, že když dám fotečku jak má kytičky vypadat, očekávam, že tak i bude. A ne že uslyším den před svatbou, že tohle či ono nesehnali, když to věděli 2 měsíce předem. Chápu,že se něco shání hůře, ale rozhodně bych uvítala, aby semnou tuto změnu někdo alespoň zkonzultoval. Takže asi takto, jestliže nemáte vlastní představu kytiček tak budou asi dobří, ale udělat kytku podle obrázku prostě neumějí a já už si u nich dlouhou dobu žádnou kytku rozhodně nekoupím.
fotograf
Radovan Chvíla FOTOGRAF
A teď pozor, velké doporučení :o) Radovan je velký sympaťák, moc milý člověk a velký profesionál. Mezi svatebčany perfektne zapadl, někteří si mysleli, že je to můj a manžílkův kamarád :o)))) Fotečky jsme prozatím viděli jen u něj ve fotoaparátu ale moc se nám líbily a těšíme se až je uvidíme všechny :o) Ještě jednou moc moc moc doporučujeme :o)
hostina
Hotel Allvet Vyškov
Bezproblémová domluvila, milá slečna provozní, nic nebyl problém. Hostina, catering i ubytování - velká spokojenost.
hudba
Radek Verner
Moc sympatický mladý muž,hrál od 17 do 4 do rána. Podle kamarádek, které zpívají ve sboru moc dobře zpívá. Jakékoliv přání na písničku nebylo problém navíc je to moc milý člověk. Na svatbě ho měl i můj bratr a také velká spokojenost. A všem našim kamarádkám se moc líbil :o)))))))))
koláče
Cukrárna u Kapličky
Stejně jako dortík bylo cukroví výborné.
dorty
Cukrárna u Kapličky
Moje výborná, lety prověřená cukrářka a sestřenka v jedné osobě :o) dortík dle přání, o tom, že byl výborný není třeba mluvit. Fakt, že nezůstal z třípatrového dortíku ani drobek mluví za vše :o)
víno
vinařství Krist Milotice
Moc dobré vínko :o) a že jsme zkusili růžové, bílé i červené :o))))
účes
Ondra Kunc
Sympatický mladý muž, moc šikovný :o) a strašně pečlivý :o))) s účesem si fakt vyhrál a kdybych si ho ve 4 ráno nerozpustila, určitě by přečkal i noc :o))))
Žádné příspěvky