Únor 2019: 8 nejoblíbenějších alb měsíce

Svatební sezóna se ještě naplno nerozběhla, přesto jsem pro vás sestavila žebříček alb, které byly v únoru na našem portálu nejoblíbenější. Jsou mezi nimi alba svatební, přípravné, alba s výzdobou či alba profesionálů.

Věřím, že mezi nimi najdete skvělé inspirace!

1. K a R

Originální neproplácení svatba s lidovým nádechem. Nádherné detaily!

Shlédnout celý svatební album zde.

2. Nikola a Petr

Svatba ve stylu hippies plná barev a slunečnic!

Shlédnout celý svatební album zde.

3. Helča a Petr

Bílá, černá, červená, ženich za bubny a parádní raut - taková byla svatba Helči a Petra.

Shlédnout celý svatební album zde.

4. Naše přípravy

Nejoblíbenější přípravné album měsíce únor. Na tuto svatbu se moc těšíme!

„Naše svatba proběhne 20.7.2019 v Hraběticích v Jizerských horách. K našemu místu máme dlouholetý osobní vztah a byl tak pro nás pro oba první a jasnou volbou. Jizerky nám již dávno učarovaly. Dlouho jsem přemýšlela, do jakého stylu svatbu zasadit. Začala jsem proto přemýšlet nad tím, jak do naší svatby dostat co nejvíc ,,nás" - to, co nás vyjadřuje, co máme rádi, co žijeme a jací jsme. A tak vznikl můj sen o ,,minimalistické" svatbě, protože my sami máme nejenom v bydlení rádi jednoduchost, čistotu, prostor, světlo a nepřezdobenost. Oba milujeme moře a plachetnice a tak jsem se snažila tento odkaz citlivě vtisknout i do našeho konceptu. Celá svatba pak bude zasazena na moderně zrekonstruovanou horskou chatu, v jejíž interiérech se snoubí to, co historicky k Jizerským horám patří - dřevo, kámen, sklo a kov.“

Shlédnout celý album zde.

Určitě si prohlédněte i ďalší přípravné alba nevěsty @happynika :)

5. Kniha aktivit pro děti

Chtěla jsem vytvořit nějakou zábavu pro děti, které na svatbě byly. Bylo jich celkem 8 dětí v různých věkových kategoriích, některé úkoly/hádanky jsou pro starší děti kolem 14 let a některé jsou zase pro 5-ti leté děti. Je to mix pro všechny věkové kategorie. Vše jsem tvořila sama, inspirovala jsem se na internetu a pak sama vytvořila. Celkový design je laděný k naší svatbě, použité barvy jsou naše svatební barvy (červená, žlutá, fialová), lapače snů byly také naším tématem a peříčka patří do lapačů snů. konkrétně toto peříčko bylo v našem svatebním logu a sama jsem ho navrhla a zpracovala.Většina designu je mnou vytvořená a některé hádanky a úkoly jsem sama i vymýšlela. Každé dítko dostalo svou knížku, kde byly úkoly a hádanky podle jejich věku, neměl každý všechno. Plus měli v dětské zóně nějaké pastelky a masky, které si mohly vybarvit a ozdobit. Gumičky jsme na ně přidělávali sami.

Shlédnout celý album zde.

A to není vše! Zde naleznete svatební tiskoviny od nevěsty @lasenkav

 6. Zimní svatební výzdoba

Nevěsta @rezinak připravila tuto krásnou zimní svatební výzdobu pro svou sestřenici. Je šikovná, nemyslíte?

Shlédnout celý album zde.

7. Svatba na Samotě u houpacího koně

Jedním slovem krásná svatba!

Shlédnout celý svatební album zde.

8. Svatby ze Španělska

Vytvořila sem pro vás i album se skutečnými svatbami ze Španělska a vypadá to tak, že se vám líbí. Inspirujte se jižanskou atmosférou :)

Shlédnout celý album zde.

Další krásné alba, nejen svatební, naleznete v sekci Vybrali jsme, kam řadíme nejzajímavější alba z příprav a svateb našich nevěst.

Barbora, Bereme se

  • happynikaPáni, děkuji za vybrání a budu se snažit nezklamat 😉
    • rezinakDěkujeme 🙂