Březen 2019 na Bereme se: 10 nejoblíbenějších alb

Svatební sezóna se pomaličku, ale jistě rozjíždí, o čemž svědčí i velká popularita přípravných alb našich nevěst. Těším se z toho, že se vzájemně inspirujete a sdílíte spolu vaše radosti i starosti, které provázejí přípravu vašeho velkého dne. Stejně inspirativní jsou také alba našich profesionálů.

Nabízím vám přehled toho nejpopulárnějšího obsahu, který se na Bereme se v březnu objevil :)

1. Když se berou dva chlapi

Nejoblíbenějším albem tohoto měsíce se bezkonkurenčně stalo přípravné album tohoto sympatického páru. Já osobně se velmi těším na svatební fotky!

Shlédnout celé album zde.

2. Příprava svatby ve stylu Harryho Pottera

Další svatbou, na kterou se v této sezoně všichni těšíme, je svatba inspirovaná kultovním Harrym Potterem :)

Shlédnout celé album zde.

3. Michaela a Zdeněk

Nejoblíbenější svatbou tohoto měsíce se stala levandulová svatba Michaely a Zdeňka.

Shlédnout celé svatební album zde.

4. Svatební střevíce

Velmi oblíbeným a inspirativním albem je i sbírka inspirací pro svatební střevíce. Inspirujte se i dalšími přípravnými alby této úžasně kreativní nevěsty @tereza1907 :)

Shlédnout celé album zde.

5. Rozlučka se svobodou

Velmi populárním a inspirativním albem je i album rozlučky se svobodou nevěsty @moniska999 :) Na tuto svatbu se také velmi těším!

Shlédnout celé album zde.

6. K & M

Nejpopulárnějším albem profesionála se stal album svatební fotografky Káti Barvířové :)

Shlédnout celé album zde.

7. Surfařská svatba

Daniela alias @danidanikdanicek je moje oblíbená blízká duše zde na Bereme se, protože dělá skvělé rozhovory s našimi nevěstami a kromě toho vytváří úžasné inspirativní alba, která si miluji prohlížet znovu a znovu. Tento měsíc bylo velmi populárné album surfařské svatby.

Shlédnout celé album zde.

8. T + E

Další nádherné svatební album vzešlo ze svatebního focení od @Tales Of Beginning  :) Tyhle fotky jsou prostě nádherné!

Shlédnout celé svatební album zde.

9. Eco friendly inspirace snad nejen pro nás

Další svatba, které se už fakt nemůžu dočkat, je tato eco friendly verze v podání nevěsty @nevestapetulka85 :)

„Naše svatba je v nejen v přírodním duchu, ale snažíme se vyhnout zbytečnostem, plastu a podpořit malé podnikatele namísto dopravy z Číny a velkoobchodů. Nevím na kolik se nám to podaří, ale držte nám palce.“

 

Shlédnout celé album zde.

10. Jana a Ondřej

A velmi zdařilou svatbou byla i svatba Jany a Ondřeje. Jak se líbí vám?

Shlédnout celé svatební album zde.

Další krásná alba, nejen svatební, naleznete v sekci Vybrali jsme, kam řadíme nejzajímavější alba z příprav a svateb našich nevěst.

Krásný den!

Barbora, Bereme se

  • madlixTO album, ne TEN album. Omlouvám se, ale vzhledem k tomu, že článek na tomto slově stojí, tak by si zasloužilo být psané správně.
    • bara_babic
      AUTOR
      @madlix  Ďakujem krásne za upozornenie - priznám sa článok vždy tvorím v spolupráci s Google Translate a tento rozdiel medzi slovenčinou a češtinou som si vôbec neuvedomila. Pokúsila som sa to opraviť, ale išla som tak intuitívne. Neviete mi poradiť, nejakú stránku, kde je vyskloňované toto slovo, že by som ju mohla používať ako ťahák?
      • calarienBarboro, nic ve zlém, ale možná by stačilo vaše články dát přečíst vždy jednomu člověku, kdo vládne dobře českým jazykem 🙂 Těch chybek je tam opravdu vždy celá řada a zbytečně pak stránka působí neprofesionálně. Rozumím tomu, že ČJ není váš rodný jazyk, ale Google Translate není úplně náhrada korektury...
        • bara_babic
          AUTOR
          @calarien  Na oficiálne články v magazíne máme zazmluvnenú prekladateľku, ktorá články prekladá, toto je iba článok v mojom profile, nie oficiálny. Ale máte úplnú pravdu. Myslíte, že by bol problém, keby boli články písané v slovenčine? Skutočne nemáme v redakcii nikoho s českým jazykom.
          • calarienTěžko říct, pro mladší generaci už to může být trochu problém. Za mě by to bylo spíš naopak lepší 🙂 Že je celá redakce Beremese slovenská, mne překvapilo 😃 Určitě by to vyřešil i nějaký český kamarád/kamarádka, který/á by to projel/a před uveřejněním, je to jen pár řádek. Tyto články chodí do newsletteru, takže určitá vizitka webu to je.
            • bara_babic
              AUTOR
              @calarien  To je pravda, že slovenčina už asi nie je úplne zrozumiteľná pre všetky generácie. Skúsim teda poprosiť našu redaktorku, ktorá pripravuje české rozhovory, či by mi vždy prebehla tento článok. Je to dobrý nápad, ďakujem za spätnú väzbu a konštruktívnu kritiku 🙂
              • madlixZa mě je rozhodně lepší slovenčina než čeština se spoustou chyb 🙂 A jak píše Calarien, vzhledem k tomu, že tyhle články chodí do newsletteru a osloví tak hodně lidí, měly by mít určitou úroveň.