coverphoto
Neaktivní

77mila

Milada Mahrová
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. srp 2011
Info o svatbe
Svatba byla 7. 7. 2012
4305
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +146
Svatební album
Milada Mahrová a David Mahr
7. 7. 2012 Znojmo | 150 fotek
svatební šaty
Mori Lee
Koupené v Anglii, byly jako sen. Naprostá nádhera.
bižuterie
Fler, Martina_N
Zhotovene na miru, opravdu prekrasne. Nemohla jsem se vynadivat, vsichni ostatni taky. Ted vyuzivam kazdou prilezitost je nosit. Nadhera.
instrukce pro svatebčany
Agentura Sluníčko Kuchařovice
Všem jsme dopředu avizovali ať se nebojí brát děti, že mají nachystaný program, že se rodiče budou moct bavit bez starostí, agentura slíbila hry, výrobu přání, postarat se o děti, nakonec přišly dvě studentky, seděly tam jako pecky a jen s dětmi malovaly a hrály pexeso. Bylo jasné že když hraje hudba děti chtějí tančit a ony jen seděly a koukaly. Nijak se nezapojily a když něco chtěly, ani nebyly schopné se zvednout a posílaly děti. Jediné co bylo dobré bylo, že měly spoustu převleků, kostýmů, paruk a paní majitelka přijela malovat na obličej. Když jsem jí napsala stížnost,chtěla jsem vrátit část peněz pouze za ty dvě sedící slečny, popřela vše, odmítla chybu. Přitom mám svědky že slečny sama sprdla že jsou málo aktivní. Všichni si mysleli že jsou to nějaké kamarádky nebo sestřenice, které hlídají. Po svatbě jsme objížděli svatbčany a jeden do druhého nadávali že to nebylo vůbec profesionálni. Vypadali jsme jako lháři. Téměř 3000 za 4 hodiny sezení je dost drahá sranda. Katastrofa a naprostá nespokojenost.
svatební cesta
MK Tour Kadaň
Míša Jelínková-Weissová, už poněkolikáté jsme dali na její doporučení ohnedně typu i místa a opět nezklamala, úžasná cesta. Díky
výzdoba
Míša Muchová
Kamarádka, dělala jak výzdobu v sále tak na auta, nemám slov. Bylo to jednoduše dokonalé. Krásná práce, škoda že se tím neživi.
květiny
Hanka Nesibová
Květiny nádherné, přesně jak jsem chtěla, ale chtěla jsem je ovázat atlasovou stuhou, tak jsme se domluvily a nakonec byly omotané organzou, což kytku úplně shodilo. Nelíbily se mi. Ale perfektní cena.
účes
Miluška Petrová
Dost drahá, účes byl úplně jiný než jsem chtěla, ale ostatním se líbil, nicméně spadl už před focením v 16 hod. Takže tak.
koláče
Cukrárna Vala v Mramoticích
Cukroví levné, ale asi odpovídalo, dle lidí kdo se v tom pohybuje průměr. Nevstřícné jednání, udělali si to podle sebe.
77mila přidala novou fotografii
29. srp 2012

Milada Mahrová a David Mahr

(150 fotek)
Svatební album